


Sekoita ja nauti!
Vadelmarahka – pehmeä ja makean kirpeä marjaherkku maistuu aamusta iltaan
20 min
Vadelmarahka on koukuttava yhdistelmä keveyttä ja täyteläisyyttä. Helppo ja hetkessä valmis rahka sopii jälkiruoaksi, välipalaksi tai aamiaiseksi.
Reseptin ainekset
4 -6 annosta
Vadelmarahka
200 g
kotimaisia vadelmia (tuore tai pakaste)
1 tlk (à 2 dl)
vispi- tai kuohukermaa
2 prk (à 250 g)
maitorahkaa
½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
Vadelmarahka – ohje:
- Jos käytät pakastevadelmia, sulata ne. Murskaa vadelmat haarukalla karkeaksi soseeksi. Säästä koristeluun muutama vadelma.
- Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
- Sekoita kermavaahtoon rahkat, sokerit, ja vadelmat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat