Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Sekoita ja nauti!

Vadelmarahka – pehmeä ja makean kirpeä marjaherkku maistuu aamusta iltaan

20 min

Vadelmarahka on koukuttava yhdistelmä keveyttä ja täyteläisyyttä. Helppo ja hetkessä valmis rahka sopii jälkiruoaksi, välipalaksi tai aamiaiseksi.

19.7.2025
Reseptin ainekset
4 -6 annosta
Vadelmarahka
200 g
kotimaisia vadelmia (tuore tai pakaste)
1 tlk (à 2 dl)
vispi- tai kuohukermaa
2 prk (à 250 g)
maitorahkaa
½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Vadelmarahka – ohje:

  1. Jos käytät pakastevadelmia, sulata ne. Murskaa vadelmat haarukalla karkeaksi soseeksi. Säästä koristeluun muutama vadelma.
  2. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
  3. Sekoita kermavaahtoon rahkat, sokerit, ja vadelmat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt