


Mitä ihmettä, pastaa jälkkäriksi? Pinkki vadelmapasta yllättää ja hurmaa raikkaudellaan
15 min
Pastalla voi herkutella myös jälkiruokana. Jäähdytä kypsä pasta ja mausta kylmä, vadelmainen ranskankermakastike sokerilla ja kardemummalla. Koristele annokset tuoreella mintulla ja vadelmilla. Ylläty ja ihastu!
Reseptin ainekset
4 annosta
160–180 g
tagliatelle-tuorepastaa
1 tl
sokeria keitinveteen
400 g
vadelmia (paseerattuna noin 2 dl sosetta)
200 g
ranskankermaa
½ dl
tomusokeria
½ tl
vaniljasokeria
¼ tl
kardemummaa
Pinnalle
tuoretta minttua
vadelmia
Vadelmapasta – ohje:
Pilko pasta saksilla hieman pienemmiksi ja keitä ohjeen mukaan, mutta lisää 1 tl sokeria keitinveteen. Valuta, kuivaa esimerkiksi puhtaan keittiöliinan päällä ja anna pastan jäähtyä noin 15 minuuttia.
Paseeraa vadelmat siivilän läpi. Sekoita ranskankerma vadelmasoseeseen, mausta sokereilla ja kardemummalla. Nostele vadelmakastike jäähtyneen pastan sekaan.
Jaa pasta neljäksi annokseksi lautasille. Koristele mintun lehdillä ja kokonaisilla vadelmilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat