Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Maailman parhaat uuniomenat – siirappiset omput kuorrutetaan kauramurulla

Ihanimmat uuniomenat valellaan siirapilla ja kypsennetään uunissa hajoavan pehmeiksi. Nämä uuniomenat saavat pinnalleen herkullisen kauramurun.

16.9.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
6
omenaa (suomalainen) (hapokasta)
1 dl
siirappia
½ dl
vettä
50 g
voita (sulatettuna)
1 dl
kaurahiutaleita
1 rkl
sokeria
1 tl
kanelia
½ tl
vaniljasokeria
Lisäksi
vaniljakermajäätelöä

Maailman parhaat uuniomenat – ohje:

  1. Pese omenat mutta älä kuori niitä. Poista siemenkodat omenaporalla. Nosta omenat pienehköön uunivuokaan vieri viereen.
  2. Valele omenat siirapilla. Valuta pohjalle tilkka vettä.
  3. Sulata voi. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet, sokerit ja kaneli. Ripottele muruseos omenoiden pinnalle.
  4. Paista 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmeän kypsiä ja saaneet kauniin värin. Tarjoa uuniomenat vaniljakermajäätelön kanssa.  
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt