


Uunifeta ja paahdetut rypäleet – tyylikäs ja täyteläinen juustoherkku saa viimeisen silauksen hunajasta ja balsamietikasta
35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min
Uunifeta ja makeat viinirypäleet paahtuvat kätevästi samalla pellillä. Tarjoa trendikäs uunifeta pikkusyötävänä tai leivän kanssa.
Reseptin ainekset
6–8 annosta
2 pkt (à 200 g)
fetajuustoa
1 rs (500 g )
tummia, siemenittömiä viinirypäleitä
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
juoksevaa hunajaa
½ rkl
balsamiviinietikkaa
2 rkl
timjamia hienonnettuna
½ tl
mustapippuria
Uunifeta ja paahdetut rypäleet valmistetaan näin:
- Laita fetajuustot uunivuokaan. Irrota rypäleet oksista halutessasi. Asettele viinirypäleet juustojen ympärille.
- Valuta päälle oliiviöljyä, hunajaa ja balsamiviinietikkaa. Ripottele pinnalle timjamia ja mustapippuria.
- Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat