Uunifeta ja paahdetut rypäleet – tyylikäs ja täyteläinen juustoherkku saa viimeisen silauksen hunajasta ja balsamietikasta
35 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
25 minUunifeta ja makeat viinirypäleet paahtuvat kätevästi samalla pellillä. Tarjoa trendikäs uunifeta pikkusyötävänä tai leivän kanssa.
GL
MU
KA
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 29.12.2020

Uunifeta ja paahdetut rypäleet – tyylikäs ja täyteläinen juustoherkku saa viimeisen silauksen hunajasta ja balsamietikasta
Reseptin ainekset (6–8 annosta)
- 2 pkt (à 200 g) fetajuustoa
- 1 rs (500 g ) tummia, siemenittömiä viinirypäleitä
- 3 rkloliiviöljyä
- 1 rkljuoksevaa hunajaa
- ½ rkl balsamiviinietikkaa
- 2 rkltimjamia hienonnettuna
- ½ tl mustapippuria
Uunifeta ja paahdetut rypäleet valmistetaan näin:
- Laita fetajuustot uunivuokaan. Irrota rypäleet oksista halutessasi. Asettele viinirypäleet juustojen ympärille.
- Valuta päälle oliiviöljyä, hunajaa ja balsamiviinietikkaa. Ripottele pinnalle timjamia ja mustapippuria.
- Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Talvisalaatti kreikkalaiseen tapaan – jos rakastat uunifetapastaa, tämä salaatti on sinua varten!
Meillä kotona

Tunkutarjotin – suolaisen ja makean sekoitus on varsinainen juustosuun unelma
Meillä kotona

Kuuden raaka-aineen viettelys! Valkohomejuusto-rypälepiirakka kootaan suolakeksipohjalle
Meillä kotona

Viikunasalaatti fetalla ja pähkinöillä – täydellinen makusinfonia on hetkessä valmis syötäväksi
Meillä kotona

Paahdetut terttutomaatit – valmista yksinkertainen mutta huippuherkullinen lisuke yhden vuoan taktiikalla
Meillä kotona

Trendikäs grillifeta valmistetaan hittipastan hengessä – kokeile ja koukutu!
Kotivinkki

Uunifetaperunat – helppo resepti on hittiherkuksi nousseen uunifetapastan pikkuserkku
Maku

Ihastuitko sinäkin uunifetapastaan? Sitten rakastat myös näitä reseptejä!