Maku

Uunifeta ja paahdetut rypäleet – tyylikäs ja täyteläinen juustoherkku saa viimeisen silauksen hunajasta ja balsamietikasta

35 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
25 min
Uunifeta ja makeat viinirypäleet paahtuvat kätevästi samalla pellillä. Tarjoa trendikäs uunifeta pikkusyötävänä tai leivän kanssa.
GL
MU
KA
0
0
Julkaistu: 29.12.2020


Ainekset (6–8 annosta)

  • 2 pkt (à 200 g) fetajuustoa
  • 1 rs (500 g ) tummia, siemenittömiä viinirypäleitä
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa
  • ½ rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkltimjamia hienonnettuna
  • ½ tl mustapippuria
Tulosta

Uunifeta ja paahdetut rypäleet valmistetaan näin:

  1. Laita fetajuustot uunivuokaan. Irrota rypäleet oksista halutessasi. Asettele viinirypäleet juustojen ympärille.
  2. Valuta päälle oliiviöljyä, hunajaa ja balsamiviinietikkaa. Ripottele pinnalle timjamia ja mustapippuria.
  3. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Kommentoi »