Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uunifeta ja paahdetut rypäleet – tyylikäs ja täyteläinen juustoherkku saa viimeisen silauksen hunajasta ja balsamietikasta

35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min

Uunifeta ja makeat viinirypäleet paahtuvat kätevästi samalla pellillä. Tarjoa trendikäs uunifeta pikkusyötävänä tai leivän kanssa.

29.12.2020
Reseptin ainekset
6–8 annosta
2 pkt (à 200 g)
fetajuustoa
1 rs (500 g )
tummia, siemenittömiä viinirypäleitä
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
juoksevaa hunajaa
½ rkl
balsamiviinietikkaa
2 rkl
timjamia hienonnettuna
½ tl
mustapippuria

Uunifeta ja paahdetut rypäleet valmistetaan näin:

  1. Laita fetajuustot uunivuokaan. Irrota rypäleet oksista halutessasi. Asettele viinirypäleet juustojen ympärille.
  2. Valuta päälle oliiviöljyä, hunajaa ja balsamiviinietikkaa. Ripottele pinnalle timjamia ja mustapippuria.
  3. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt