Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tyrnichutney – kirpeänmakea liharuokien seuralainen

1 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 1 h 0 min

Ihanan chutneyn pääraaka-aineena ovat kotimaiset tyrnit. Voimakkaan makuinen mutta lempeä lisäke sopii erityisesti liharuokien kaveriksi.

30.10.2017
Reseptin ainekset
12 annosta
1
sipuli (silputtuna)
2 tl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1
pieni chili silputtuna (tai 1 rkl chilirouhetta)
1/2 dl
omenaviinietikkaa
200 g
tyrniä
200 g
hillosokeria

Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna hiljalleen kiehumispisteeseen.

Keitä 5 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja kuori mahdollinen pinnalle muodostuva vaahto.

Purkita hyvin pestyyn lasipurkkiin.

Säilytä kylmässä ja tarjoa esimerkiksi grilliruokien seurana. Parhaimmillaan tyrnichutney on seuraavana päivänä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt