5(1)
Tyrnichutney – kirpeänmakea liharuokien seuralainen
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
1 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 1 h
Ihanan chutneyn pääraaka-aineena ovat kotimaiset tyrnit. Voimakkaan makuinen mutta lempeä lisäke sopii erityisesti liharuokien kaveriksi.
29.10.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
12 annosta
1sipuli (silputtuna)
2 tltuoretta inkivääriä (raastettuna)
1pieni chili silputtuna (tai 1 rkl chilirouhetta)
1/2 dlomenaviinietikkaa
200 gtyrniä
200 ghillosokeria

Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna hiljalleen kiehumispisteeseen.

Keitä 5 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja kuori mahdollinen pinnalle muodostuva vaahto.

Purkita hyvin pestyyn lasipurkkiin.

Säilytä kylmässä ja tarjoa esimerkiksi grilliruokien seurana. Parhaimmillaan tyrnichutney on seuraavana päivänä.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo