Turkkilaiset fetajuustopiirakat
Sulata 6 filotaikinalevyä pakkauksen ohjeen mukaan. Aseta 3 taikinalevyä kerrallaan tasaiselle alustalle päällekkäin. Leikkaa taikinasta saksilla tonttulakin muotoisia kolmioita. Taikinakolmiot saavat olla erikokoisia.
Murenna fetajuusto haarukalla, sekoita joukkoon yrttisilput ja jauha myllystä mustapippuria. Nosta jokaisen taikinakolmion alareunaan lusikallinen täytettä. Käännä sivut täytteen päälle ja kääri taikina rullalle. Kostuta taikinakolmion huippu vedellä ja liimaa kärki rullaan kiinni.
Kuumenna öljy korkeareunaisessa kasarissa 190 asteiseksi. (Öljy on 190 asteista kun leipäkuutio ruskistuu 30 sekunnissa.) Uppopaista piirakat kuparinruskeiksi.
Tarjoa valkosipulilla ja mintulla maustetun jogurttikastikkeen kanssa.