Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Turkkilaiset fetajuustopiirakat

1 h 5 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 35 min
29.6.2005
Reseptin ainekset
18 kpl
100 g
filotaikinaa (pakaste)
200 g
fetajuustoa (rasvaa 25 %)
6 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
6 rkl
persiljaa (silputtuna)
1/2 tl
mustapippuria
5 dl
oliiviöljyä

Sulata 6 filotaikinalevyä pakkauksen ohjeen mukaan. Aseta 3 taikinalevyä kerrallaan tasaiselle alustalle päällekkäin. Leikkaa taikinasta saksilla tonttulakin muotoisia kolmioita. Taikinakolmiot saavat olla erikokoisia.

Murenna fetajuusto haarukalla, sekoita joukkoon yrttisilput ja jauha myllystä mustapippuria. Nosta jokaisen taikinakolmion alareunaan lusikallinen täytettä. Käännä sivut täytteen päälle ja kääri taikina rullalle. Kostuta taikinakolmion huippu vedellä ja liimaa kärki rullaan kiinni.

Kuumenna öljy korkeareunaisessa kasarissa 190 asteiseksi. (Öljy on 190 asteista kun leipäkuutio ruskistuu 30 sekunnissa.) Uppopaista piirakat kuparinruskeiksi.

Tarjoa valkosipulilla ja mintulla maustetun jogurttikastikkeen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt