


Turkinpippuri-mustikkahillo – salmiakkisuu toivoo tätä herkkua tulevinakin jouluna
30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min
Turkinpippuri-mustikkahillo sujautetaan nautiskelijan lahjapakettiin. Herkullinen hillo valmistetaan kätevästi pakastemustikoista ja markettien leivontahyllyltä löytyvästä turkinpippurirouheesta.
Reseptin ainekset
Noin 5–6 dl
5 dl (n. 400 g)
pakastemustikoita
3 dl
hillosokeria
¾ dl
turkinpippurirouhetta
1
sitruunan kuoriraaste
1
sitruunan mehu
Turkinpippuri-mustikkahillo keitetään näin:
- Sulata mustikoita vähän. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuori raastimen pienimmällä terällä. Laita kaikki ainekset kattilaan, sekoita.
- Kiehauta aineksia noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä, sekoita välillä.
- Purkita hillo ja säilytä jääkaapissa. Hillo kiinteytyy jäähtyessään ja kylmässä säilytyksessä noin vuorokaudessa.
Vinkki!
Turkinpippurirouhetta löytyy markettien leivontahyllystä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat