Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Turkinpippuri-mustikkahillo – salmiakkisuu toivoo tätä herkkua tulevinakin jouluna

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Turkinpippuri-mustikkahillo sujautetaan nautiskelijan lahjapakettiin. Herkullinen hillo valmistetaan kätevästi pakastemustikoista ja markettien leivontahyllyltä löytyvästä turkinpippurirouheesta.

17.12.2020
Reseptin ainekset
Noin 5–6 dl
5 dl (n. 400 g)
pakastemustikoita
3 dl
hillosokeria
¾ dl
turkinpippurirouhetta
1
sitruunan kuoriraaste
1
sitruunan mehu

Turkinpippuri-mustikkahillo keitetään näin:

  1. Sulata mustikoita vähän. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuori raastimen pienimmällä terällä. Laita kaikki ainekset kattilaan, sekoita.
  2. Kiehauta aineksia noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä, sekoita välillä.
  3. Purkita hillo ja säilytä jääkaapissa. Hillo kiinteytyy jäähtyessään ja kylmässä säilytyksessä noin vuorokaudessa.

Vinkki!

Turkinpippurirouhetta löytyy markettien leivontahyllystä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt