Turkinpippuri-mustikkahillo – salmiakkisuu toivoo tätä herkkua tulevinakin jouluna

30 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Turkinpippuri-mustikkahillo sujautetaan nautiskelijan lahjapakettiin. Herkullinen hillo valmistetaan kätevästi pakastemustikoista ja markettien leivontahyllyltä löytyvästä turkinpippurirouheesta.
MA
MU
KA
VE
GL
LA
0
0
Julkaistu: 17.12.2020


Ainekset (Noin 5–6 dl)

  • 5 dl (n. 400 g)pakastemustikoita
  • 3 dlhillosokeria
  • ¾ dlturkinpippurirouhetta
  • 1sitruunan kuoriraaste
  • 1sitruunan mehu
Tulosta

Turkinpippuri-mustikkahillo keitetään näin:

  1. Sulata mustikoita vähän. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuori raastimen pienimmällä terällä. Laita kaikki ainekset kattilaan, sekoita.
  2. Kiehauta aineksia noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä, sekoita välillä.
  3. Purkita hillo ja säilytä jääkaapissa. Hillo kiinteytyy jäähtyessään ja kylmässä säilytyksessä noin vuorokaudessa.

Vinkki!

Turkinpippurirouhetta löytyy markettien leivontahyllystä.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää ideoita? Osta nämä suositut ruoka- ja leivontakirjat nyt Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »