Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tuplauunikirjolohi – fetalla ja pinaatilla täytetyt supermehevät lohifileet maistuvat isollekin poppoolle

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Kypsennä kirjolohifileet uunissa vastakkain täytettynä. Tällä reseptillä kokkaat helposti uunilohta isommalle porukalle tai useammaksi päiväksi.

2.11.2023
Reseptin ainekset
8 annosta
2 (à 800 g)
kirjolohifileetä
1½ tl
suolaa
¾ tl
mustapippuria
200 g
pinaattia
1 rkl
rypsisöljyä
200 g
fetajuustoa

Tuplauunikirjolohi – ohje:

  1. Pyyhi fileet talouspaperilla. Leikkaa nahkapuolelle vinottaisia viiltoja terävällä veitsellä.
  2. Ripottele fileiden sisäpuolelle suolaa ja pippuria.
  3. Huuhtele ja kuivaa pinaatit. Poista kovat lehtiruodit tarvittaessa. Kuumenna öljy pannulla, lisää pinaatit ja paista hetki, kunnes ne pehmenevät.
  4. Pane toinen filee leivinpaperin päälle pellille nahkapuoli alaspäin. Levitä päälle pinaatit. Murustele fetajuusto pinnalle. Aseta toinen filee täytteen päälle nahka ylöspäin. Sido halutessasi paistinarulla.
  5. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes fileet ovat sopivan kypsiä.

Vinkit!

  • Voit vaihtaa kirjolohen halutessasi siikaan tai kuhaan.
  • Katso myös suosittu perinteinen uunilohiresepti, jossa kala mehevöitetään ranskankermalla ja sitruunalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt