Maku

Tuplasuklaakeksit

40 min
0
0

Tuplasuklaakeksit

Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 200 gvoita
  • 2 dlsokeria
  • 1 dlfariinisokeria
  • 4,5 dljauhoja (myös gluteenittomat jauhot käyvät)
  • 1 tlruokasoodaa
  • 2 kplkananmunaa
  • 3 tlvaniljasokeria
  • ripaus suolaa
  • 150 gsuklaata (tumaa ja valkoista)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Sulata voi.

Vispaa sulatettu voi ja sokerit sekaisin monitoimilaitteessa, kunnes niistä muodostuu vaahtomainen koostumus.

Sekoita pienemmässä kulhossa jauhot ja ruokasooda.

Lisää sokeri-voiseokseen munat, vaniljasokeri ja suola.

Lisää jauhoseos.

Murskaa suklaat.

Sekoita suklaat taikinaan.

Levitä uunipellille leivinpaperi ja tiputa tee – tai ruokalusikallinen taikinaa sopivin välein pellille (riippuen minkä kokoisia keksejä haluat tehdä).

Paista uunin keskitasolla (ei kiertoilmalla) 175 asteessa 8,5 – 9 minuuttia. Omalla uunillani tuo 8,5 minuuttia oli juuri sopiva. Testaa ja tarkkaile ensimmäistä keksierää niin löydät omalle uunillesi sopivan lämpötilan.

Jäähdytä keksit uuniritilällä ja syö jäähtyneinä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä