Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tuplasuklaakeksit

40 min
Reseptin ainekset
20 kpl
200 g
voita
2 dl
sokeria
1 dl
fariinisokeria
4,5 dl
jauhoja (myös gluteenittomat jauhot käyvät)
1 tl
ruokasoodaa
2 kpl
kananmunaa
3 tl
vaniljasokeria
ripaus suolaa
150 g
suklaata (tumaa ja valkoista)

Sulata voi.

Vispaa sulatettu voi ja sokerit sekaisin monitoimilaitteessa, kunnes niistä muodostuu vaahtomainen koostumus.

Sekoita pienemmässä kulhossa jauhot ja ruokasooda.

Lisää sokeri-voiseokseen munat, vaniljasokeri ja suola.

Lisää jauhoseos.

Murskaa suklaat.

Sekoita suklaat taikinaan.

Levitä uunipellille leivinpaperi ja tiputa tee – tai ruokalusikallinen taikinaa sopivin välein pellille (riippuen minkä kokoisia keksejä haluat tehdä).

Paista uunin keskitasolla (ei kiertoilmalla) 175 asteessa 8,5 – 9 minuuttia. Omalla uunillani tuo 8,5 minuuttia oli juuri sopiva. Testaa ja tarkkaile ensimmäistä keksierää niin löydät omalle uunillesi sopivan lämpötilan.

Jäähdytä keksit uuniritilällä ja syö jäähtyneinä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt