Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaapatukan muodonmuutos! Tupla-piirakka saa suosikkisuklaan fanin hyräilemään onnensäveliä

3 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 0 min

Yllätä vieraat ja leivo makea piirakka suklaapatukaksi. Tutulta herkulta maistuva Tupla-piirakka taltuttaa taatusti makeanhimon! Reseptin lopusta löydät myös vinkin, jonka avulla Tupla-piirakka muuntautuu juustokakuksi.

19.5.2021
Reseptin ainekset
8 annosta
Munaton pohja
175 g
vaniljatäytekeksejä (esim. Domino)
50 g
voita
2 rkl
mantelirouhetta
Täyte
2 dl
kuohukermaa
3 (à 50 g)
Tupla-patukkaa
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
Kuorrutus
200 g
maitosuklaata
1 dl
mantelirouhetta
2 rkl
rypsiöljyä
Koristelu
Tupla-patukkaa (rouhittuna)

Tupla-piirakka leivotaan näin:

  1. Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keksimuru, mantelirouhe ja voisula.
  2. Painele muruseos piirakkavuoan (ø 22 cm tai 20 cm × 20 cm) pohjalle.
  3. Kuumenna desi kermaa kattilassa. Leikkaa suklaapatukat pieniksi paloiksi ja lisää ne kuumaan kermaan. Sekoita tasaiseksi. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  4. Vatkaa loppu kerma (1 dl) ja tuorejuusto vaahdoksi. Sekoita suklaaseos vaahtoon nuolijalla nostellen. Levitä täyte piirakkapohjalle. Hyydytä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
  5. Paloittele ja sulata kuorrutuksen suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää mantelirouhe ja öljy. Lusikoi kuorrutus varovasti piirakan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Laita vuoka takaisin jääkaappiin ja anna kovettua. Koristele Tupla-piirakka halutessasi rouhitulla suklaalla.

Vinkki: näin teet Tupla-juustokakun

Tee pohja ø 20 cm:n irtopohjavuokaan. Tuplaa täytteen aineet ja lisää 4 liotettua ja sulatettua liivatetta, niin saat Tupla-juustokakun.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt