Maku

Suklaapatukan muodonmuutos! Tupla-piirakka saa suosikkisuklaan fanin hyräilemään onnensäveliä

3 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
3 h
Yllätä vieraat ja leivo makea piirakka suklaapatukaksi. Tutulta herkulta maistuva Tupla-piirakka taltuttaa taatusti makeanhimon! Reseptin lopusta löydät myös vinkin, jonka avulla Tupla-piirakka muuntautuu juustokakuksi.
KA
MU
4.1
0
Julkaistu: 19.5.2021


Ainekset (8 annosta )

Munaton pohja

  • 175 gvaniljatäytekeksejä (esim. Domino)
  • 50 g voita
  • 2 rklmantelirouhetta

Täyte

  • 2 dlkuohukermaa
  • 3 (à 50 g) Tupla-patukkaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa

Kuorrutus

  • 200 gmaitosuklaata
  • 1 dlmantelirouhetta
  • 2 rklrypsiöljyä

Koristelu

  • Tupla-patukkaa (rouhittuna)
Tulosta

Tupla-piirakka leivotaan näin:

  1. Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keksimuru, mantelirouhe ja voisula.
  2. Painele muruseos piirakkavuoan (ø 22 cm tai 20 cm × 20 cm) pohjalle.
  3. Kuumenna desi kermaa kattilassa. Leikkaa suklaapatukat pieniksi paloiksi ja lisää ne kuumaan kermaan. Sekoita tasaiseksi. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  4. Vatkaa loppu kerma (1 dl) ja tuorejuusto vaahdoksi. Sekoita suklaaseos vaahtoon nuolijalla nostellen. Levitä täyte piirakkapohjalle. Hyydytä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
  5. Paloittele ja sulata kuorrutuksen suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää mantelirouhe ja öljy. Lusikoi kuorrutus varovasti piirakan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Laita vuoka takaisin jääkaappiin ja anna kovettua. Koristele Tupla-piirakka halutessasi rouhitulla suklaalla.

Vinkki: näin teet Tupla-juustokakun

Tee pohja ø 20 cm:n irtopohjavuokaan. Tuplaa täytteen aineet ja lisää 4 liotettua ja sulatettua liivatetta, niin saat Tupla-juustokakun.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Lisää ihania herkkuja! Osta nämä inspiroivat leivontakirjat Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »