4(3)
Tulinen ja makea yhdistyvät kermaiseen juustoon – viikuna-burratalautanen on illanistujaisten kaunein herkku
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
10 min
Tulinen chili, makea viikuna ja kermainen burrata muodostavat täydellisen yhtälön. Näyttävästä viikuna-burratalautasesta nauttii makunystyröiden lisäksi myös silmillä!
18.12.2017
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
4–6 annosta
5–6tuoretta viikunaa
2tuoretta burratapalloa
1punainen chili
2 rkloliiviöljyä
½ tlrouhittua mustapippuria
sormisuolaa
  1. Pese viikunat ja leikkaa neljään osaan. Levitä viikunat tarjoiluastialle, revi burrata viikunoiden päälle.
  2. Viipaloi chili ja viimeistele pinta chiliviipaleilla, öljyllä ja rouhitulla mustapippurilla. Ripaus sormisuola korostaa ruoan makua.

Jos et pidä chilin tulisuudesta, voit grillata chilin polttimella tai grillivastusten alla mustaksi. Laita pussiin ja anna olla 5 minuuttia. Kuori, halkaise ja ota siemenet pois ja viipaloi. Grillattu paprika sopii myös burratan seuraksi.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo