Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tulinen ja makea yhdistyvät kermaiseen juustoon – viikuna-burratalautanen on illanistujaisten kaunein herkku

10 min

Tulinen chili, makea viikuna ja kermainen burrata muodostavat täydellisen yhtälön. Näyttävästä viikuna-burratalautasesta nauttii makunystyröiden lisäksi myös silmillä!

18.12.2017
Reseptin ainekset
4–6 annosta
5–6
tuoretta viikunaa
2
tuoretta burratapalloa
1
punainen chili
2 rkl
oliiviöljyä
½ tl
rouhittua mustapippuria
sormisuolaa
  1. Pese viikunat ja leikkaa neljään osaan. Levitä viikunat tarjoiluastialle, revi burrata viikunoiden päälle.
  2. Viipaloi chili ja viimeistele pinta chiliviipaleilla, öljyllä ja rouhitulla mustapippurilla. Ripaus sormisuola korostaa ruoan makua.

Jos et pidä chilin tulisuudesta, voit grillata chilin polttimella tai grillivastusten alla mustaksi. Laita pussiin ja anna olla 5 minuuttia. Kuori, halkaise ja ota siemenet pois ja viipaloi. Grillattu paprika sopii myös burratan seuraksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt