Tulinen ja makea yhdistyvät kermaiseen juustoon – viikuna-burratalautanen on illanistujaisten kaunein herkku
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Tulinen chili, makea viikuna ja kermainen burrata muodostavat täydellisen yhtälön. Näyttävästä viikuna-burratalautasesta nauttii makunystyröiden lisäksi myös silmillä!
GL
KA
MU
4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 18.12.2017

Tulinen ja makea yhdistyvät kermaiseen juustoon – viikuna-burratalautanen on illanistujaisten kaunein herkku
Ainekset (4–6 annosta)
- 5–6tuoretta viikunaa
- 2tuoretta burratapalloa
- 1punainen chili
- 2 rkloliiviöljyä
- ½ tlrouhittua mustapippuria
- sormisuolaa
- Pese viikunat ja leikkaa neljään osaan. Levitä viikunat tarjoiluastialle, revi burrata viikunoiden päälle.
- Viipaloi chili ja viimeistele pinta chiliviipaleilla, öljyllä ja rouhitulla mustapippurilla. Ripaus sormisuola korostaa ruoan makua.
Jos et pidä chilin tulisuudesta, voit grillata chilin polttimella tai grillivastusten alla mustaksi. Laita pussiin ja anna olla 5 minuuttia. Kuori, halkaise ja ota siemenet pois ja viipaloi. Grillattu paprika sopii myös burratan seuraksi.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
4