Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tortilla – espanjalainen munakas

15 min

Tortilla eli espanjalainen munakas valmistuu vartissa. Loistava arkiruoka!

26.1.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
4
isoa keitettyä perunaa
100 g
palvikinkkua
1
kesäkurpitsa
2 rkl
öljyä
5
kananmunaa
1 dl
ruokakermaa
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria rouhittuna
Lisukesalaatti
vihreää salaattia
oliiviöljyä
balsamicoa

Espanjalainen munakas – ohje:

  1. Leikkaa perunat viipaleiksi. Kuutioi palvikinkku ja kesäkurpitsa. Paista perunoita, kinkkua ja kesäkurpitsaa paistinpannulla öljyssä muutama minuutti. Siirrä noin puolet syrjään pannulta toista munakasta varten.
  2. Sekoita munat, ruokakerma, suola ja pippuri. Kaada puolet massasta pannulle kinkku-kasvisseoksen joukkoon ja kypsennä miedolla lämmöllä 2–3 minuuttia per puoli. Käännä munakas suurta kattilan kantta apuna käyttäen. Paista samoin toinen munakas tai käytä kahta pannua ja paista ne yhtä aikaa.
  3. Valuta espanjalainen munakas paistinpannulta lautaselle ja tarjoa lisukkeena oliiviöljyllä ja balsamicolla maustettua vihreää salaattia. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt