Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tonnikalatahnalla täytetyt tuulihatut

1 h 15 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 25 min
Reseptin ainekset
60 kpl
2 dl
vettä
100 g
voita
2 dl
vehnäjauhoja
3
munaa
Täyte
300 g
tonnikalapasteijaa
200 g
tuorejuustoa

Tonnikalatahnalla täytetyt tuulihatut – ohje:

  1. Mittaa vesi ja paloiteltu rasva kattilaan. Kuumenna seos kiehumispisteeseen.
  2. Lisää kaikki jauhot kerralla ja sekoita rivakasti puuhaarukalla, kunnes seos irtoaa kattilan reunoilta palloksi.
  3. Anna taikinan jäähtyä haaleaksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
  4. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nostele taikinasta kahdella lusikalla pieniä nokareita leivinpaperilla vuoratulle pellille tai pursota siitä pieniä, 1–2 teelusikan kokoisia pallosia leivinpaperoidulle uunipellille. Paista ensimmäiset 10 minuuttia 225 asteessa, alenna uunin lämpötila 175 asteeseen ja jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia.
  5. Sekoita tonnikalapasteija ja tuorejuusto notkeaksi. Varusta pursotinpussi pienellä, pyöreäreikäisellä kärjellä ja lusikoi täyte pussiin. Pistä pursotinkärjellä reikä tuulihatun pohjaan ja pursota tonnikalatahna tuulihattuihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt