Kotivinkki

Tonnikala-kesäkurpitsapasta

0
0


 

Tulosta
Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat Kristiina Hemminki

Ainekset

  • ½kesäkurpitsaa
  • öljyä
  • 3 dlkasvisrasvakermaa
  • 2valkosipulin kynttä
  • 2 prktonnikalaa
  • 1 dlmustia oliiveja
  • 1 rklsitruunamehua
  • ½ tlrouhittua mustapippuria
  • kokojyväpastaa
  • varrellisia kapriksia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Huuhdo ja pilko kesäkurpitsa pieniksi paloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää pannulle kesäkurpitsapalat. Kääntele hetki pannulla ja sekoita joukkoon kasvisrasvakerma.

2. Kuori ja pilko valkosipulin kynnet. Lisää kastikkeeseen tonnikalat, oliivit, sitruunamehu, valkosipuli ja mustapippuri. Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti, valuta ja tarjoile kastikkeen kanssa. Ehosta annokset kapriksilla.  

Tonnikalakastike sopii mainiosti myös uusien perunoiden seuraksi.

MITÄ PIDIT?
0