


Tomaatti-vuohenjuustokeitto
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Tomaatti-vuohenjuustokeitto on helppo ja herkullinen tomaattikeitto. Voit tarjota sen alkuruokana tai sellaisenaan hyvän leivän kanssa. Suosittelemme!
Reseptin ainekset
6 annosta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
porkkanaa
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
juustokuminaa
1 kg
paseerattua tomaattia
1
kasvisliemikuutio
4 dl
vettä
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
1 tl
sokeria
200 g
vuohenmaitojuustoa
½ dl
tuoretta oreganoa (hienonnettuna)
Koristelu
½ dl
tuoretta oreganoa
100 g
vuohenmaitojuustoa
Tomaatti-vuohenjuustokeitto – ohje:
- Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasvikset kattilassa öljyssä. Lisää juustokumina ja jatka paistamista muutama minuutti.
- Kaada joukkoon paseerattu tomaatti (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi. Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.
- Mausta tomaattikeitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.
- Soseuta tomaatti-vuohenjuustokeitto sauvasekoittimella sileäksi. Murustele vuohenjuusto sattumiksi tomaattikeiton sekaan.
- Viimeistele tomaattikeitto vuohenjuustolla ja hienonnetulla oreganolla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat