Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaatti-vuohenjuustokeitto

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Tomaatti-vuohenjuustokeitto on helppo ja herkullinen tomaattikeitto. Voit tarjota sen alkuruokana tai sellaisenaan hyvän leivän kanssa. Suosittelemme!

18.3.2006
Reseptin ainekset
6 annosta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
porkkanaa
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
juustokuminaa
1 kg
paseerattua tomaattia
1
kasvisliemikuutio
4 dl
vettä
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
1 tl
sokeria
200 g
vuohenmaitojuustoa
½ dl
tuoretta oreganoa (hienonnettuna)
Koristelu
½ dl
tuoretta oreganoa
100 g
vuohenmaitojuustoa

Tomaatti-vuohenjuustokeitto – ohje:

  1. Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasvikset kattilassa öljyssä. Lisää juustokumina ja jatka paistamista muutama minuutti.
  2. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi. Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.
  3. Mausta tomaattikeitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.
  4. Soseuta tomaatti-vuohenjuustokeitto sauvasekoittimella sileäksi. Murustele vuohenjuusto sattumiksi tomaattikeiton sekaan.
  5. Viimeistele tomaattikeitto vuohenjuustolla ja hienonnetulla oreganolla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt