Tomaatti-vuohenjuustokeitto
30 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
15 minTomaatti-vuohenjuustokeitto on helppo ja herkullinen tomaattikeitto. Voit tarjota sen alkuruokana tai sellaisenaan hyvän leivän kanssa. Suosittelemme!
GL
KA
MU
4
Kuvat
Julkaistu 18.3.2006

Tomaatti-vuohenjuustokeitto
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 porkkanaa
- 1 rklrypsiöljyä
- 2 tljuustokuminaa
- 1 kgpaseerattua tomaattia
- 1 kasvisliemikuutio
- 4 dlvettä
- 1 tlsuolaa
- 1 tlmustapippuria
- 1 tlsokeria
- 200 gvuohenmaitojuustoa
- 1/2 dltuoretta oreganoa (hienonnettuna)
Koristelu
- 1/2 dltuoretta oreganoa
- 100 gvuohenmaitojuustoa
Tomaattikeitto sopii alku- tai pääruoaksi hyvän leivän kanssa. Tomaatti-vuohenjuustokeitto valmistuu näin:
Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasvikset kattilassa öljyssä. Lisää juustokumina ja jatka paistamista muutama minuutti.
Kaada joukkoon paseerattu tomaatti (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi. Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.
Mausta tomaattikeitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.
Soseuta tomaatti-vuohenjuustokeitto sauvasekoittimella sileäksi. Murustele vuohenjuusto sattumiksi tomaattikeiton sekaan.
Viimeistele tomaattikeitto vuohenjuustolla ja hienonnetulla oreganolla.