Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaatti-mozzarellapiirakka – rapean pohjan täytteenä ihastuttaa raikas salaatti

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Tomaatti-mozzarellapiirakka täytetään reilulla määrällä tomaattia, basilikaa ja tietenkin mozzarellaa. Voit paistaa pohjan hyvissä ajoin, mutta kun täytät sen vasta juuri ennen tarjoamista, pohja pysyy rapeana.

11.12.2019
Reseptin ainekset
8 annosta
Pohja
150 g
kylmää voita
2½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
mantelijauhetta
½ tl
suolaa
2 rkl
jääkylmää vettä
Täyte
250 g
ricotta-juustoa
1 rkl (85 g)
tuorepestoa
1 rs
versosekoitusta (Mimis)
½ rku
basilikan lehtiä
250 g
kirsikkatomaatteja (punaisia ja keltaisia)
250 g
minimozzarellapalloja
½ tl
mustapippuria

Tomaatti-mozzarellapiirakka – ohje:

  1. Nypi voi, vehnäjauhot, mantelijauhe ja suola kulhossa. Lisää vesi nopeasti sekoittaen.
  2. Voitele vuoka (Ø 24 cm). Painele taikina jauhoja apuna käyttäen vuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Paista pohjaa 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes pohja on kauniin ruskea. Anna jäähtyä hyvin ennen täyttämistä.
  4. Sekoita ricotta ja pesto kulhossa. Levitä seos piirakkapohjalle.
  5. Täytä pohja versoilla tai salaatilla, basilikalla, tomaateilla ja mozzarellapalloilla. Rouhi pinnalle mustapippuria.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt