Tomaatti-mozzarellafrittata – uunimunakas, jota rakastavat kaikki
30 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
20 minTomaatti-mozzarellafrittata sopii niin aamiaiselle, brunssille kuin lounaaksikin. Mehukkaat tomaatit, pehmeä juusto ja tuore basilika ovat tunnetusti huipputrio myös munakkaassa.
KA
GL
4.6
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 20.7.2018

Tomaatti-mozzarellafrittata – uunimunakas, jota rakastavat kaikki
Reseptin ainekset (4 annosta)
Tomaatti-mozzarellafrittata
- 7munaa
- ½ tlsuolaa
- 1 rs (250 g)kirsikkatomaatteja
- 1 pkt (125 g)mozzarellaa
- ½ rkubasilikaa
- ½ tlmustapippuria
Voitelu
- 1 rkl rypsiöljyä
Tomaatti-mozzarellafrittata valmistetaan näin:
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele yksi iso tai 4 pientä uunivuokaa tai paistinpannua öljyllä.
- Riko kananmunien rakenne rikki. Mausta munat suolalla. Kaada munamassa vuokiin.
- Puolita tomaatit ja revi mozzarella, lisää ne munakkaan pinnalle.
- Paista 20 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt. Viimeistele tomaatti-mozzarellafrittata tuoreella basilikalla ja mustapippurilla.