Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaalikeiton uudet kujeet! Korealainen kaali-tofukeitto on uusi, mausteinen soppasuosikkisi

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Korealainen kaali-tofukeitto saa mukavaa suutuntumaa kiinankaalista ja riisinuudeleista sekä lämpöä inkivääristä, chilitahnasta ja kimchistä. Pehmeä tofu tasoittaa aavistuksen tulista lientä sopivasti.

27.9.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
3
kevätsipulia
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
inkivääriä (raastettuna)
4 dl
kiinankaalia (suikaleina)
1 rkl
öljyä
1 tl
gochujang-chilitahnaa
1 rkl
tomaattipyreetä
1,2 l
kasvislientä
1 dl
kimchiä (esim. Yutaka)
1 rkl
soijaa
Lisäksi
4
keitettyä munaa
100 g
riisinuudeleita
200 g
silken-tofua

Korealainen kaali-tofukeitto – ohje:

  1. Hienonna kevätsipulit. Säästä sipulin vihreä osa keiton pinnalle. Hienonna valko­sipulinkynnet ja raasta inkivääri. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi. Paista kasviksia ja inkivääriä pari minuuttia öljyssä kattilassa. Lisää chilitahna ja tomaattipyree ja jatka paistamista pari minuuttia. Lisää kasvisliemi ja kimchi. Anna keiton kypsyä hiljalleen poreillen noin 10 minuuttia. Mausta soijalla.
  2. Keitä munat koviksi noin 7–8 minuuttia, kuori ja puolita. Keitä nuudelit kypsiksi suolalla maistetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Leikkaa tofu kuutioiksi. Jaa nuudelit ja tofu lautasille ja kauho kuumaa keittoa päälle. asettele munanpuolikkaat ja kevätsipulia keittoannosten pinnalle.

Vinkki!

Saat keitosta vegaanisen, kun jätät pinnalle tulevat kanan­munat pois.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt