Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Samettinen suklaamousse

Tämäkö tehty tofusta? Superherkullinen ja helppo tofu-suklaamousse on koostumukseltaan ihanan lohkeavaa

15 min

Pehmeästä silken tofusta ja vegaanisesta tummasta suklaasta valmistuu proteiinirikas ja vegaaninen jälkiruokamousse helposti. Miedon makuinen pehmeä tofu antaa moussemaisen rakenteen jälkiruoille.

27.3.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
vegaanista tummaa suklaata
2 tl
kookosöljyä
noin 700 g
pehmeää silken tofua
½ dl
kaakaojauhetta
½ dl
vaahterasiirappia
2 tl
vaniljasokeria
¼ tl
suolaa
(½ dl
mantelijuomaa)
Lisäksi
50 g
vegaanista tummaa suklaata

Tofu-suklaamousse – ohje:

  1. Sulata paloiteltu suklaa ja kookosöljy paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä. Anna jäähtyä hetken.
  2. Valuta tofu, kääräise keittiöpyyhkeeseen ja purista vielä siivilässä kuivaksi.
  3. Laita tofu, kaakaojauhe ja mausteet tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Valuta joukkoon myös sulatettu suklaa. Soseuta, kunnes seos on tasaista moussea. Voit lisätä joukkoon hieman mantelijuomaa, jos mousse tuntuu liian paksulta.
  4. Lusikoi tai pursota mousse tarjoilukulhoihin. Rouhi päälle suklaata.

Vinkki!

Voit käyttää mousseen myös maitopohjaista tummaa suklaata, mutta silloin suklaaherkku ei ole vegaaninen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt