Lämpimiä mausteita
Tofu limonello – klassisen sitruunapastan kasvisversio on ihana yhdistelmä raikkautta ja mausteisuutta
 20 min
Tofu limonello on kasvisversio klassisesta pollo limonellosta. Maun salaisuus piilee rapeissa tofupaloissa ja öljyssä herätellyissä mausteissa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1–2
valkosipulinkynttä 
1
(luomu)sitruuna 
1 pkt (250 g)
tofu paahtopaloja 
2 rkl
rypsiöljyä 
1 tl
kurkumaa 
1 tl
jauhettua inkivääriä 
1 tl
sokeria 
⅔ tl
suolaa 
¼ tl
cayennepippuria 
2 dl
kaurakermaa 
Lisäksi
250 g
nauhapastaa 
1 rkl
suolaa 
1 dl
basilikaa tai korianteria 
Tofu limonello – ohje:
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese sitruuna, raasta siitä kuori ja purista puolikkaasta mehu. Keitä pasta suolatussa vedessä.
 - Ruskista tofupalat öljyssä paistokasarissa. Lisää valkosipulit. Paista pari minuuttia. Lisää sitruunankuori- ja mehu, kurkuma, inkivääri, sokeri, suola ja cayennepippuri. Lisää kaurakerma ja kiehauta.
 - Valuta pasta lävikössä ja kaada kastikkeen joukkoon.
 - Viimeistele tofu limonello hienonnetulla korianterilla tai basilikalla.
 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
