Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Lämpimiä mausteita

Tofu limonello – klassisen sitruunapastan kasvisversio on ihana yhdistelmä raikkautta ja mausteisuutta

20 min

Tofu limonello on kasvisversio klassisesta pollo limonellosta. Maun salaisuus piilee rapeissa tofupaloissa ja öljyssä herätellyissä mausteissa.

18.2.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
1–2
valkosipulinkynttä
1
(luomu)sitruuna
1 pkt (250 g)
tofu paahtopaloja
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
kurkumaa
1 tl
jauhettua inkivääriä
1 tl
sokeria
⅔ tl
suolaa
¼ tl
cayennepippuria
2 dl
kaurakermaa
Lisäksi
250 g
nauhapastaa
1 rkl
suolaa
1 dl
basilikaa tai korianteria

Tofu limonello – ohje:

  1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese sitruuna, raasta siitä kuori ja purista puolikkaasta mehu. Keitä pasta suolatussa vedessä.
  2. Ruskista tofupalat öljyssä paistokasarissa. Lisää valkosipulit. Paista pari minuuttia. Lisää sitruunankuori- ja mehu, kurkuma, inkivääri, sokeri, suola ja cayennepippuri. Lisää kaurakerma ja kiehauta.
  3. Valuta pasta lävikössä ja kaada kastikkeen joukkoon.
  4. Viimeistele tofu limonello hienonnetulla korianterilla tai basilikalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt