Lämpimiä mausteita
Tofu limonello – klassisen sitruunapastan kasvisversio on ihana yhdistelmä raikkautta ja mausteisuutta
20 min
Tofu limonello on kasvisversio klassisesta pollo limonellosta. Maun salaisuus piilee rapeissa tofupaloissa ja öljyssä herätellyissä mausteissa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1–2
valkosipulinkynttä
1
(luomu)sitruuna
1 pkt (250 g)
tofu paahtopaloja
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
kurkumaa
1 tl
jauhettua inkivääriä
1 tl
sokeria
⅔ tl
suolaa
¼ tl
cayennepippuria
2 dl
kaurakermaa
Lisäksi
250 g
nauhapastaa
1 rkl
suolaa
1 dl
basilikaa tai korianteria
Tofu limonello – ohje:
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese sitruuna, raasta siitä kuori ja purista puolikkaasta mehu. Keitä pasta suolatussa vedessä.
- Ruskista tofupalat öljyssä paistokasarissa. Lisää valkosipulit. Paista pari minuuttia. Lisää sitruunankuori- ja mehu, kurkuma, inkivääri, sokeri, suola ja cayennepippuri. Lisää kaurakerma ja kiehauta.
- Valuta pasta lävikössä ja kaada kastikkeen joukkoon.
- Viimeistele tofu limonello hienonnetulla korianterilla tai basilikalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat