Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helpot toffeeomenat täytetään kermakaramelleilla – ihana herkku valmistuu näppärästi uunissa!

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Uuniomenat puhkeavat kukkaan, kun lohkot aukeavat uunissa kypsyessään. Keskeltä löytyy pehmeä toffeesydän. Tarjoa toffeeomenat vaniljajäätelön kanssa!

18.9.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
4
kotimaista omenaa
8
pehmeää toffeekarkkia (Omar)
25 g
voita
2 rkl
fariinisokeria
1 tl
kanelia
Lisäksi
vaniljajäätelöä

Toffeeomenat – ohje:

  1. Sulata voi. Sekoita sokeri ja kaneli voisulaan.
  2. Leikkaa omenan yläosasta viipale pois. Kaavi omenan siemenkota pois meloniraudalla tai pikkulusikalla niin, että pohja pysyy ehjänä.
  3. Käännä omena leikkuulaudalle leikkuupuoli alaspäin ja leikkaa omena 8 sektoriin, niin että omena pysyy keskeltä koossa.
  4. Laita omenat pieneen uunivuokaan. Täytä omenoiden kolot toffeella ja lusikoi päälle voiseosta.
  5. Paista 200 asteessa, kunnes omenat ovat kypsiä, noin 30 minuuttia. Tarjoa lämpiminä jäätelön kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt