Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tilli-fetadippi ja chilikurkut – vaahdotetusta fetasta syntyy mainio dippi satokauden kasviksille

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Kesän helpoin suolapala valmistuu vaahdotetusta fetajuustosta, tillistä ja avomaankurkuista. Testaa kurkkujen lisäksi dippaukseen uuden sadon porkkanoita ja retiisejä ihan sellaisinaan.

8.8.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
turkkilaista jogurttia
150 g
fetaa
1
ruukku tilliä
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
mantelilastuja
Mausteiset kurkut
4
avomaan kurkkua
1/2 tl
suolaa
2 rkl
rapeaa chiliöljyä

Tilli-fetadippi ja chilikurkut – ohje:

  1. Pese ja leikkaa kurkut kapeiksi, pitkiksi veneiksi kulhoon. Sekoita suola joukkoon ja anna maustua noin puoli tuntia.
  2. Mittaa jogurtti, feta, tilli ja sitruunanmehu tehosekoittimeen ja anna käydä kunnes lopputuloksena on sileä, vaaleanvihreä tahna.
  3. Paahda mantelilastuja kuivalla, kuumalla pannulla noin minuutti.
  4. Huuhtele kurkut kylmällä vedellä siivilässä. Valuta huolellisesti. Kääntele joukkoon chiliöljy.
  5. Lusikoi dippi tarjoilukulhoon. Ripottele mantelilastut pinnalle ja nauti kurkkujen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt