


Muheva Tikka Masala -uunipasta on arjen lohturuokaa – mausteinen ja täyteläinen pasta sujahtaa uuniin käden käänteessä
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Rakastatko Tikka Masalaa? Pyöräytä suosikkiannoksesta vaihteeksi maukas uunipasta. Nopea herkku syntyy broilerinfileesuikaleista, pastasta, mausteista, tomaattimurskasta ja kookosmaidosta. Tikka Masala -uunipastan pinta saa ihanan rapeuden valkosipulisesta pankomurusta.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
pennepastaa
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1 rkl
tuoretta inkivääriä
1 rkl
rypsiöljyä
300 g
broilerinfileesuikaleita
1 rkl
garam masalaa
1 tl
kurkumaa
1 tl
chilijauhetta
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
⅓ tl
kanelia
400 g
tomaattimurskaa
4 dl
kookosmaitoa
½ dl
vettä
Pankomuru
1½ dl
pankojauhoja
½ dl
oliiviöljyä
1
valkosipulinkynsi
Viimeistelyyn
korianteria
Tikka Masala -uunipasta – ohje:
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta pala inkivääriä.
- Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista broilerisuikaleet. Lisää sipulit pannulle, kuullota hetki.
- Lisää mausteet, tomaattimurska, kookosmaito ja vesi. Kiehauta.
- Sekoita pasta kastikkeeseen ja kumoa seos uunivuokaan.
- Sekoita pankojauhot, öljy ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Levitä muruseos pastavuoan pinnalle.
- Paista pastavuokaa 225 asteessa 20 minuuttia. Viimeistele Tikka Masala -uunipasta korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat