Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Muheva Tikka Masala -uunipasta on arjen lohturuokaa – mausteinen ja täyteläinen pasta sujahtaa uuniin käden käänteessä

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Rakastatko Tikka Masalaa? Pyöräytä suosikkiannoksesta vaihteeksi maukas uunipasta. Nopea herkku syntyy broilerinfileesuikaleista, pastasta, mausteista, tomaattimurskasta ja kookosmaidosta. Tikka Masala -uunipastan pinta saa ihanan rapeuden valkosipulisesta pankomurusta.

13.1.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
pennepastaa
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1 rkl
tuoretta inkivääriä
1 rkl
rypsiöljyä
300 g
broilerinfileesuikaleita
1 rkl
garam masalaa
1 tl
kurkumaa
1 tl
chilijauhetta
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
⅓ tl
kanelia
400 g
tomaattimurskaa
4 dl
kookosmaitoa
½ dl
vettä
Pankomuru
1½ dl
pankojauhoja
½ dl
oliiviöljyä
1
valkosipulinkynsi
Viimeistelyyn
korianteria

Tikka Masala -uunipasta – ohje:

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta pala inkivääriä.
  3. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista broilerisuikaleet. Lisää sipulit pannulle, kuullota hetki.
  4. Lisää mausteet, tomaattimurska, kookosmaito ja vesi. Kiehauta.
  5. Sekoita pasta kastikkeeseen ja kumoa seos uunivuokaan.
  6. Sekoita pankojauhot, öljy ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Levitä muruseos pastavuoan pinnalle.
  7. Paista pastavuokaa 225 asteessa 20 minuuttia. Viimeistele Tikka Masala -uunipasta korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt