Kotivinkki

Muheva Tikka Masala -uunipasta on arjen lohturuokaa – mausteinen ja täyteläinen pasta sujahtaa uuniin käden käänteessä

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Rakastatko Tikka Masalaa? Pyöräytä suosikkiannoksesta vaihteeksi maukas uunipasta. Nopea herkku syntyy broilerinfileesuikaleista, pastasta, mausteista, tomaattimurskasta ja kookosmaidosta. Tikka Masala -uunipastan pinta saa ihanan rapeuden valkosipulisesta pankomurusta.
MA
0
0
Julkaistu: 13.1.2021


Ainekset (4 annosta)

  • 400 gpennepastaa
  • 1 sipuli
  • 3valkosipulinkynttä
  • 1 rkltuoretta inkivääriä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 300 gbroilerinfileesuikaleita
  • 1 rklgaram masalaa
  • 1 tlkurkumaa
  • 1 tlchilijauhetta
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlsokeria
  • ⅓ tl kanelia
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 4 dlkookosmaitoa
  • ½ dl vettä

Pankomuru

  • 1½ dl pankojauhoja
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1valkosipulinkynsi

Viimeistelyyn

  • korianteria
Tulosta

Tikka Masala -uunipasta valmistuu näin:

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta pala inkivääriä.
  3. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista broilerisuikaleet. Lisää sipulit pannulle, kuullota hetki.
  4. Lisää mausteet, tomaattimurska, kookosmaito ja vesi. Kiehauta.
  5. Sekoita pasta kastikkeeseen ja kumoa seos uunivuokaan.
  6. Sekoita pankojauhot, öljy ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Levitä muruseos pastavuoan pinnalle.
  7. Paista vuokaa 225 asteessa 20 minuuttia. Viimeistele Tikka Masala -uunipasta korianterilla.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kaipaatko lisää ideoita? Osta Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin suosittu Samassa liemessä -kirja tästä!

SISÄLTÖ JATKUU

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »