Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tiinan omenainen kakku – loppukesän mehevä omppuherkku

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Loppukesästä omenapuiden oksat notkuvat ompuista! Leivo siis niin mehevä, omenainen herkkukakku tällä helpolla reseptillämme.

2.12.2007
Reseptin ainekset
8 annosta
3 kpl
munaa
3 dl
sokeria
3½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 1/2 dl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Pinnalle
4 kpl
omenaa
1 rkl
kanelia
1 rkl
sokeria

Tiinan omenainen kakku valmistuu näin:

  1. Voitele ja korppujauhota irtopohjainen (Ø 26 cm) kakkuvuoka.
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe.
  3. Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti jauhoseos ja rasva. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan.
  4. Kuori ja lohko omenat. Sekoita joukkoon kaneli ja sokeri.
  5. Kaada omenat taikinan päälle vuokaan, osan lohkoista voit painella halutessasi taikinaan.
  6. Paista 175 asteessa noin tunti.

Vinkki!

Saat pohjaan pirteän maun, kun maustat taikinan teelusikallisella inkivääriä tai sitruunankuoriraastetta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt