


Helppo voimaruoka koko poppoolle! Muikean makuinen ja mehevä texmex-pastapaistos valmistuu uunissa kuin itsestään
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Herkullinen texmex-pastapaistos syntyy, kun ladot samaan vuokaan reilusti proteiinia sisältävää kikhernepastaa, papuja ja jauhelihaa sekä tomaattista kastiketta. Viimeistele paistos vielä cheddardipillä ja nachoilla – sitten vain vuoka uuniin ja syömään!
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
kikhernemakaronia (esim. Tervens)
1
punasipuli
1
valkosipulinkynsi
1
paprika
400 g
paistijauhelihaa
2 tl
öljyä
2 tl
tomaattipyreetä
2 tl
chilijauhetta
1 tlk (300 g)
mustapapuja
1 prk
tomaattimurskaa
1½ dl
cheddarjuustodippiä (esim. El Paso)
4 dl
nachoja
Lisäksi
öljyä vuoan voiteluun
Texmex-pastapaistos – ohje:
- Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta makaronit huolellisesti ja kaada voideltuun uunivuokaan.
- Hienonna punasipuli ja valkosipuli ja leikkaa paprika sopiviksi suupaloiksi. Paista jauheliha pannulla öljyssä kypsäksi ja lisää kasvikset, tomaattipyree ja chilijauhe. Jatka paistamista pari minuuttia niin, että mausteista irtoaa makua.
- Valuta pavut liemestään ja lisää pannulle yhdessä tomaattimurskan kanssa. Kuumenna kiehuvaksi.
- Kaada kuuma jauheliha-kasvisseos makaronien päälle vuokaan ja sekoita kevyesti nostellen. Lusikoi juustodippi vuoan pinnalle. Murskaa nachoja kevyesti ja ripottele ne juustodipin päälle.
- Kypsennä texmex-pastapaistosta uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes vuoan pinta on kauniin ruskea.
Vinkki!
Ota talteen myös suositun nachopellin ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat