


Terveellisempi makaronilaatikko
1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min
Reseptin ainekset
4 annosta
5 dl
tummia makaroneja
1 kpl
sipulia
250 g
naudan paistijauhelihaa
2 dl
herne-maissi-paprikaa (pakaste)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
Munamaito
2 kpl
munaa
5 dl
rasvatonta maitoa
1/2 tl
suolaa
- Keitä makaronit puolikypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, valuta hyvin.
- Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha pannulla ilman rasvaa, lisää hienonnettu sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Riko munat kulhoon. Lisää maito ja suola vatkaten.
- Kaada puolet makaroneista voideltuun uunivuokaan, lisää jauheliha, herne-maissi-paprika ja loput makaronit. Sekoita, jos haluat. Kaada lopuksi munamaito vuokaan. Kypsennä terveellisempää makaronilaatikkoa 180-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Vinkit!
- Voit käyttää nesteenä kasvislientä tai rasvatonta laktoositonta maitojuomaa, tällöin makaronilaatikko sopii kaikille laktoosi-intolerantikoille.
- Katso myös perinteisen makaronilaatikon resepti, jolla valmistat lempeänmakuisen suosikkiruoan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat