Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Terveellisempi makaronilaatikko

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min
Reseptin ainekset
4 annosta
5 dl
tummia makaroneja
1 kpl
sipulia
250 g
naudan paistijauhelihaa
2 dl
herne-maissi-paprikaa (pakaste)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
Munamaito
2 kpl
munaa
5 dl
rasvatonta maitoa
1/2 tl
suolaa
  1. Keitä makaronit puolikypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, valuta hyvin.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha pannulla ilman rasvaa, lisää hienonnettu sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Riko munat kulhoon. Lisää maito ja suola vatkaten.
  4. Kaada puolet makaroneista voideltuun uunivuokaan, lisää jauheliha, herne-maissi-paprika ja loput makaronit. Sekoita, jos haluat. Kaada lopuksi munamaito vuokaan. Kypsennä terveellisempää makaronilaatikkoa 180-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Vinkit!

  • Voit käyttää nesteenä kasvislientä tai rasvatonta laktoositonta maitojuomaa, tällöin makaronilaatikko sopii kaikille laktoosi-intolerantikoille.
  • Katso myös perinteisen makaronilaatikon resepti, jolla valmistat lempeänmakuisen suosikkiruoan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt