Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Teriyakimarinoidut lohivartaat

1 h 5 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 30 min

Teriyakimarinoidut lohivartaat saavat upean makunsa neljän raaka-aineen marinadistaan. Tämän helpommaksi kesäruoan tekeminen ei muutu!

Reseptin ainekset
4 annosta
Teriyakimarinoidut lohivartaat
600 g
lohifileetä
4 rkl
teriyakikastiketta
3 rkl
sitruunamehua
1 tl
tuoretta inkivääriä (raasteena)
1/2 rkl
ruokaöljyä

Teriyakimarinoidut lohivartaat valmistuvat näin:

  1. Poista lohesta nahka ja ruodot. Leikkaa kala kuutioiksi (2 1/2 cm x 2 1/2 cm). Nosta kalapalat kulhoon ja lisää joukkoon kastike, sitrusmehu ja inkivääriraaste. Kääntele ja anna marinoitua 15–30 minuuttia.
  2. Pujottele kalapalat vedessä liotettuihin puutikkuihin. Sipaise paistinpannuun tai grillausalustaan vähän öljyä, jotta vartaat eivät tartu kiinni.
  3. Grillaa ulkorillissä, uunin grillivastuksen alla tai paista pannulla 2–4 minuuttia käännellen. Kala kypsyy hyvin nopeasti ja saa olla sisältä vähän läpikuultava.

Vinkki!

Paahdettu varhaiskaali ja itse tehty tomaattisalsa maistuvat teriyakimarinoitujen lohivartaiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt