


Itse tehty tomaattisalsa
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Tuoreista kirsikkatomaateista valmistettu salsa on ihan omaa luokkaansa. Tomaattisalsa sopii lisäkkeeksi lautaselle tai tortillan, lihiksen tai hampparin väliin.
Reseptin ainekset
4-6 annosta
250 g
kirsikkatomaatteja
½
kurkku
1
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
1–2
tuoretta chiliä
1
ruukku korianteria
2 rkl
limemehua
1 tl
suolaa
1 rkl
oliiviöljyä
1. Murskaa kirsikkatomaatit sauvasekoittimella karkeaksi soseeksi. 2. Hienonna kurkku pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise ja hienonna chili. Poista vaaleat osat ja siemenet, jos haluat vähemmän tulisuutta. Hienonna korianteri. 3. Yhdistä kaikki ainekset tomaattisoseeseen. Mausta seos ja anna maustua jääkaapissa 30 minuuttia tai vaikka yön yli. Jos haluat tomaattisalsasta tanakampaa, siivilöi osa tomaatin mehusta pois. Tarjoa tomaattisalsa vaikka vegelihisten välissä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat