Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Teriyakilohi grillissä

20 min

Japanilaisvaikutteisessa teriyakikastikeessa maustunut lohifilee kypsyy grillissä alle varttitunnissa.

29.6.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
Teriyakilohi grillissä
600 g
kirjolohifileetä (ruodotonta)
1 dl
teriyakikastiketta
1
chilipalko (silputtuna, mieto lajike)
1 tl
merisuolahiutaleita
1/2 dl
seesaminsiemeniä
Lisäksi
500 g
varhaisporkkanoita
2 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
Garam masala-mausteseosta
1/4 tl
mustapippuria

Teriyakilohi grillissä – ohje:

  1. Sivele lohifileelle teriyakikastiketta.
  2. Peitä kala ja nosta jääkaappiin tunniksi maustumaan.
  3. Pese varhaisporkkanat, sivele ne öljyllä ja grillaa ne suoraan parilalla. Mausta porkkanat suolalla, garam masalalla ja pippurilla.
  4. Nosta lohifilee kaksinkertaisen folion päälle, nosta folion reunat ylöspäin ikään kuin tarjottimeksi.
  5. Huuhtele ja silppua chili. Ripottele chili ja merisuola lohen päälle.
  6. Nosta lohi foliotarjottimella grilliritilälle. Grillaa peittämättä kypsäksi ja kauniin väriseksi 10–15 minuuttia fileen koosta ja grillin lämmöstä riippuen.
  7. Ripottele päälle seesaminsiemenet ja halutessasi kevätsipulisilppu.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt