Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Teriyaki-uunilohi

2 h 25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 2 h 20 min

Tämä lohi marinoituu ja paistuu helposti samassa pussissa mehukkaaksi. Se saa makunsa teriyaki-kastikkeesta, hunajasta, inkivääristä ja limemehusta.

8.12.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
kirjolohifileetä
1/2
lime
1/2 dl
teriyaki-kastiketta
1 rkl
hunajaa
1 rkl
inkivääriä raastettuna

Teriyaki-lohi uunissa – ohje:

  1. Laita lohifilee uunipussiin ja lisää lime, teriyaki-kastike, hunaja ja raastettu inkivääri. Painele pussia hieman, jotta mausteet sekoittuvat. Purista pussista suurin osa ilmasta pois ja sulje se teipillä. Laita jääkaappiin maustumaan vähintään kahdeksi tunniksi, mieluiten yön yli.
  2. Nosta lohifilee pussissa uunivuokaan ja vaihda teippi pussinsulkijaan. Leikkaa pieni reikä pussin kulmaan. Paista kalaa 20 minuuttia 200 asteessa.
  3. Anna lämmön tasaantua hieman ja leikkaa uunipussi auki. Nosta teriyaki-uunilohi tarjoiluastiaan ja tarjoile punaviinisipulien kanssa. 

Vinkki!

Ota talteen myös suosittu perinteisen uunilohen resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt