


Täytetyt taatelit ovat maistuvaa pikkupurtavaa – suklaata, salmiakkia ja sinihomejuustoa!
30 min
Täytetyt taatelit ovat nappivalinta naposteluherkuksi. Kivettömissä taateleissa on valmiiksi pitkittäisviillot, joista ne on helppo täyttää. Jaa taatelit kolmeen osaan ja täytä sinihomejuustolla, salmiakilla sekä pähkinöillä ja suklaalla.
Reseptin ainekset
60 kpl
400 g
kivettömiä, pehmeitä taateleita
Sinihomejuustotäyte
100 g
sinihomejuustoa (esim. Aura)
¼ tl
mustapippuria
Salmiakki-suklaatäyte
1 dl
turkinpippurirouhetta
40 g
valkosuklaata
Snickers-täyte
1 dl
maapähkinävoita
20
suolapähkinää
40 g
tummaa suklaata tai maitosuklaata
Täytetyt taatelit – ohje:
- Työnnä suolaisten taateleiden viiltoihin nokare sinihome juustoa ja viimeistele pippuriripauksella. Säilytä jääkaapissa.
- Täytä salmiakkitaatelit turkinpippurirouheella. Sulata suklaa mikrossa miedolla teholla pienissä erissä välillä sekoitellen. Lusikoi sula suklaa pursotinpussiin ja pursota taatelin viilto suklaalla ”kiinni”, niin, että rouhetta ei pääse varisemaan pois.
- Täytä Snickersin innoittamat taatelit puolella teelusikallisella maapähkinävoita. Rouhi pähkinät ja paina taateleiden viiltokohdat rouheessa niin, että pähkinärouhetta jää kiinni tahnaan. Sulata suklaa mikrossa miedolla teholla pienissä erissä välillä sekoitellen. Lusi koi sula suklaa pursotinpussiin ja pursota suklaalla koristeet taateleiden päälle.
Vinkki!
Täytetyt taatelit voi valmistaa jääkaappiin odottamaan jo edellisenä päivänä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat