Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Täytetyt minilihapullat

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Nämä mehevät lihapullat kätkevät sisälleen yllätyksen, nimittäin feta-oliivitäytteen! Maukkaat täytetyt minilihapullat sopivat hyvin esimerkiksi noutopöydässä tai piknikillä.

24.4.2013
Reseptin ainekset
60 kpl
Mureketaikina
3 kpl
sipulia
600 g
kermaviiliä
3 kpl
munaa
1 1/2 dl
korppujauhoja
2 rkl
yrttimaustesekoitusta (suolaton) (Provence)
1 1/2 tl
mustapippuria
1 tl
suolaa
1200 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
Täyte
3 dl
oliiveja
200 g
fetajuustoa (rasvaa 10-13 %)

Minilihapullat – ohje:

  1. Valmista täytettyjen minilihapullien mureketaikina näin: silppua kuoritut sipulit. Sekoita sipulisilppu, kermaviilit, munat, korppujauhot ja mausteet keskenään. Anna turvota 5 minuuttia.
  2. Lisää jauheliha ja sekoita massa tasaiseksi.
  3. Kostuta kädet kylmällä vedellä. Ota mureketaikinasta pieni nokare ja paina sen sisälle fetajuustopala tai oliivi. Muotoile pyörykäksi.
  4. Nosta valmiit lihapullat leivinpaperin päälle uunipellille. Pyörittelyn välissä kannattaa huuhtoa käsiä, jolloin mureketaikina ei tartu käsiin.
  5. Paista täytettyjä minilihapullia 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Vinkit!

  • Minilihapullat maistuvat noutopöydän antimina ja salaatin lisäkkeinä.
  • Kevyt fetajuusto ei sula lihapullan sisällä liikaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt