


Täytetty ciabatta loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä! Näin teet mehevät leivät välipalaksi tai vaikka evääksi luontoretkiä varten
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Täytetty ciabatta on pullollaan kasvisten pirteitä värejä ja raikkaita makuja. Leivän väliin sujautettavat Kaurajauhispihvit takaavat, ettei nälkä pääse yllättämään ihan äkkiä.
Reseptin ainekset
4 annosta
1
ciabatta (esipaistettu)
2
porkkanaa raasteena
¼
kiinankaalia (punaista)
½
kurkkua
4
Kaurajauhispihviä (Elovena)
½ rs
punajuuri-merisuolalevitettä (Juureva)
2 dl
verso- tai salaattisekoitusta
1 rkl
ranskalaista salaatinkastiketta
½ tl
mustapippuria
Täytetty ciabatta – ohje:
- Paista leipä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori ja raasta porkkanat. Suikaloi kiinankaali. Leikkaa kurkusta pituussuunnassa juustohöylällä pitkiä viipaleita.
- Kuumenna pihvit joko pannulla tai mikrossa.
- Halkaise leipä. Levitä punajuurilevitettä molemmille halkaisupinnoille. Täytä leipä kasviksilla, versoilla tai salaatilla ja pihveillä.
- Mausta täyte salaatinkastikkeella ja mustapippurilla. Leikkaa täytetty leipä neljään osaan.
Vinkki!
Kaurajauhispihvit voi vaihtaa myös muihin kasviproteiinipihveihin, -pyöryköihin tai falafeleihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat