Kotivinkki

Täytetty ciabatta loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä! Näin teet mehevät leivät välipalaksi tai vaikka evääksi luontoretkiä varten

25 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen10 min
Täytetty ciabatta on pullollaan kasvisten pirteitä värejä ja raikkaita makuja. Leivän väliin sujautettavat Kaurajauhispihvit takaavat, ettei nälkä pääse yllättämään ihan äkkiä.
KA
0
0
Kuvat Hannes Paananen


Ainekset (4 annosta)

  • 1ciabatta (esipaistettu)
  • 2porkkanaa raasteena
  • ¼ kiinankaalia (punaista)
  • ½kurkkua
  • 4Kaurajauhispihviä (Elovena)
  • ½ rspunajuuri-merisuolalevitettä (Juureva)
  • 2 dlverso- tai salaattisekoitusta
  • 1 rklranskalaista salaatinkastiketta
  • ½ tlmustapippuria
Tulosta

Täytetty ciabatta valmistetaan näin:

  1. Paista leipä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori ja raasta porkkanat. Suikaloi kiinankaali. Leikkaa kurkusta pituussuunnassa juustohöylällä pitkiä viipaleita.
  3. Kuumenna pihvit joko pannulla tai mikrossa.
  4. Halkaise leipä. Levitä punajuurilevitettä molemmille halkaisupinnoille. Täytä leipä kasviksilla, versoilla tai salaatilla ja pihveillä.
  5. Mausta täyte salaatinkastikkeella ja mustapippurilla. Leikkaa täytetty leipä neljään osaan.

Vinkki!

Kaurajauhispihvit voi vaihtaa myös muihin kasviproteiinipihveihin, -pyöryköihin tai falafeleihin.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »