Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tattipasta

25 min

Tattipastan herkullisuuden salaisuus on täyteläisessä kastikkeessa, jossa tattien makua täydentää valkoviini ja aito kerma. Suosittelemme!

15.11.2006
Reseptin ainekset
4 annosta
Tattipasta
200 g
pastaa (penne)
500 g
tatteja (viipaloituina)
2
sipulia
1
valkosipulinkynsi
25 g
voita
2 rkl
oliiviöljyä
1 dl
kuivaa valkoviiniä
2 dl
kuohukermaa
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
merisuolaa
1 dl
lehtipersiljaa
1 dl
parmesaanijuustoa (lastuina)

Tattipasta – ohje:

Keitä pasta väljässä vedessä napakan kypsäksi, al dente. Siivilöi.

Viipaloi tatit, silppua sipulit ja murskaa valkosipuli. Kuumenna pannulla voi ja öljy. Kuullota sipulit ja sienet rasvassa. Lisää viini ja kerma sekä mausteet. Keitä 5 minuuttia.

Sekoita tattikastike pastan kanssa. Tarjoa tattipasta runsaan lehtipersiljasilpun sekä parmesaanilastujen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt