


Tattipasta
25 min
Tattipastan herkullisuuden salaisuus on täyteläisessä kastikkeessa, jossa tattien makua täydentää valkoviini ja aito kerma. Suosittelemme!
Reseptin ainekset
4 annosta
Tattipasta
200 g
pastaa (penne)
500 g
tatteja (viipaloituina)
2
sipulia
1
valkosipulinkynsi
25 g
voita
2 rkl
oliiviöljyä
1 dl
kuivaa valkoviiniä
2 dl
kuohukermaa
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
merisuolaa
1 dl
lehtipersiljaa
1 dl
parmesaanijuustoa (lastuina)
Tattipasta – ohje:
Keitä pasta väljässä vedessä napakan kypsäksi, al dente. Siivilöi.
Viipaloi tatit, silppua sipulit ja murskaa valkosipuli. Kuumenna pannulla voi ja öljy. Kuullota sipulit ja sienet rasvassa. Lisää viini ja kerma sekä mausteet. Keitä 5 minuuttia.
Sekoita tattikastike pastan kanssa. Tarjoa tattipasta runsaan lehtipersiljasilpun sekä parmesaanilastujen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat