Maku

Tattipasta

25 min
4
1

Tattipasta

KA
1
4
Tattipastan herkullisuuden salaisuus on täyteläisessä kastikkeessa, jossa tattien makua täydentää valkoviini ja aito kerma. Suosittelemme!
Teksti Maarit Hurmerinta
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 200 gpastaa (penne)
  • 500 gtatteja (viipaloituina)
  • 2 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 25 gvoita
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 dlkuivaa valkoviiniä
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/4 tlmerisuolaa
  • 1 dllehtipersiljaa
  • 1 dlparmesaanijuustoa (lastuina)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Keitä pasta väljässä vedessä napakan kypsäksi, al dente. Siivilöi.

Viipaloi tatit, silppua sipulit ja murskaa valkosipuli. Kuumenna pannulla voi ja öljy. Kuullota sipulit ja sienet rasvassa. Lisää viini ja kerma sekä mausteet. Keitä 5 minuuttia.

Sekoita tattikastike pastan kanssa. Tarjoa tattipasta runsaan lehtipersiljasilpun sekä parmesaanilastujen kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä