Maku

Tattipasta

25 min
{
Aktiivinen25 min
Passiivinen
Tattipastan herkullisuuden salaisuus on täyteläisessä kastikkeessa, jossa tattien makua täydentää valkoviini ja aito kerma. Suosittelemme!
KA
3.96
2
Kuvat Juhani Salonen


Ainekset (4 annosta)

  • 200 gpastaa (penne)
  • 500 gtatteja (viipaloituina)
  • 2 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 25 gvoita
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 dlkuivaa valkoviiniä
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/4 tlmerisuolaa
  • 1 dllehtipersiljaa
  • 1 dlparmesaanijuustoa (lastuina)
Tulosta

Keitä pasta väljässä vedessä napakan kypsäksi, al dente. Siivilöi.

Viipaloi tatit, silppua sipulit ja murskaa valkosipuli. Kuumenna pannulla voi ja öljy. Kuullota sipulit ja sienet rasvassa. Lisää viini ja kerma sekä mausteet. Keitä 5 minuuttia.

Sekoita tattikastike pastan kanssa. Tarjoa tattipasta runsaan lehtipersiljasilpun sekä parmesaanilastujen kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.96