Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tattilasagne – italialaisklassikon ruokaisa kasvisversio

1 h 40 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 50 min

Tattilasagnen mehukkuuden salaisuus piilee täytteeseen piilotetuissa kesäkurpitsakuutioissa. Makuelämys kruunataan tietenkin tuoreilla tateilla!

19.9.2010
Reseptin ainekset
8 annosta
Tattilasagne
300 g
tatteja (paloiteltuna)
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
kesäkurpitsaa
2 rkl
voita
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
740 g
yrttitomaattimurskaa
200 g
vuohenmaitojuustoa
8
lasagnelevyä
75 g
juustoa (raastettuna)

Tattilasagne – ohje:

  1. Pane sienet isoon kattilaan. Kuumenna sekoitellen, kunnes irtoava neste on lähes haihtunut.
  2. Hienonna sipulit ja kuutioi kesäkurpitsat. Kumoa ne sienten joukkoon kattilaan voinokareen kanssa. Kuumenna, kunnes kasvikset hiukan kuullottuvat. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kumoa tomaattimurska kattilaan ja lisää joukkoon sieni-kasvisseos. Anna kiehua 10 minuuttia. Viipaloi vuohenjuusto.
  4. Levitä lasagnevuoan pohjalle tomaatti-sienikastiketta, päälle vuohenjuustokiekkoja ja lasagnelevyjä. Käytä kastiketta kerroksissa reilusti, jotta tattilasagnesta ei tule kuivaa. Kokoa lasagne ja jätä päällimmäiseksi kerros tomaattikastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Paista tattilasagnea 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ja tarjoile.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt