Maku

Tattilasagne

1 h 40 min
3.6
2

Tattilasagne

MU
KA
2
3.6
Teksti Kati Pohja
Kuvat mikko mäntyniemi
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 300 gtatteja (paloiteltuna)
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 kplkesäkurpitsaa
  • 2 rklvoita
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 740 gyrttitomaattimurskaa
  • 200 gvuohenmaitojuustoa
  • 8 kpllasagnelevyjä
  • 75 gjuustoa (raastettuna)

Tee näin

1 h 40 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN50 min

Pane sienet isoon kattilaan. Kuumenna sekoitellen, kunnes irtoava neste on lähes haihtunut.
Hienonna sipulit ja kuutioi kesäkurpitsat. Kumoa ne sienten joukkoon kattilaan voinokareen kanssa. Kuumenna, kunnes kasvikset hiukan kuullottuvat. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kumoa tomaattimurska kattilaan ja lisää joukkoon sieni-kasvisseos. Anna kiehua 10 minuuttia. Viipaloi vuohenjuusto.
Levitä lasagnevuoan pohjalle tomaatti-sienikastiketta, päälle vuohenjuustokiekkoja ja lasagnelevyjä. Käytä kastiketta kerroksissa reilusti, jotta tattilasagnesta ei tule kuivaa. Kokoa lasagne ja jätä päällimmäiseksi kerros tomaattikastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista tattilasagnea 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
3.6
Katso myös nämä