Pane sienet isoon kattilaan. Kuumenna sekoitellen, kunnes irtoava neste on lähes haihtunut.
Hienonna sipulit ja kuutioi kesäkurpitsat. Kumoa ne sienten joukkoon kattilaan voinokareen kanssa. Kuumenna, kunnes kasvikset hiukan kuullottuvat. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kumoa tomaattimurska kattilaan ja lisää joukkoon sieni-kasvisseos. Anna kiehua 10 minuuttia. Viipaloi vuohenjuusto.
Levitä lasagnevuoan pohjalle tomaatti-sienikastiketta, päälle vuohenjuustokiekkoja ja lasagnelevyjä. Käytä kastiketta kerroksissa reilusti, jotta tattilasagnesta ei tule kuivaa. Kokoa lasagne ja jätä päällimmäiseksi kerros tomaattikastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista tattilasagnea 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ja tarjoile.