Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Ripaus timjamia

Tattikaviaari – monikäyttöinen tattitahna sopii eväsleipien väliin, dipiksi tai juhlapöytään

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Monipuolinen sienikaviaari sopii levitteeksi, lisukkeeksi tai vaikka suolaisten lettujen täytteeksi.

11.9.2024

Reseptin ainekset
3 dl
5 dl
tuoreita puhdistettuja herkkutatteja
1
sipuli
½ rs (à 200 g)
maustamatonta tuorejuustoa
1 tl
timjaminlehtiä
1 tl
ruohosipulia hienonnettuna
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria

Tattikaviaari – ohje:

  1. Puhdista ja paloittele herkkutatit. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Nosta sienet pannulle ja käännä levy päälle. Kun sienistä irronnut neste on lähes haihtunut, lisää pannulle sipulit. Kuumenna sekoitellen. Kun neste on haihtunut kokonaan, nosta sivuun jäähtymään.
  3. Soseuta jäähtynyt sieniseos sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon tuorejuusto, hienonnetut yrtit ja mausteet. Tattikaviaari säilyy suljetussa rasiassa jääkaapissa noin viikon.

Vinkki!

Voit käyttää tuoreiden sienten sijaan myös kuivattuja (50 g kuivattuja vastaa noin 1 l tuoreita). Liota kuivattuja sieniä vedessä noin 30 minuuttia, purista kuivaksi ja valmista ohjeen mukaan. Katso ohje sienten kuivaamiseen täältä!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt