Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tatti-sitruunarisotto

35 min

Tämä kostean mehevä risotto saa makua tateista ja kirpeyttä sitruunoista. Se on myös sopivan simppeli arki-iltana valmistettavaksi.  Voiko täydellisempää syysruokaa ollakaan?

13.6.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
tatteja
1 kpl
sipulia
2 rkl
oliiviöljyä
3 dl
risottoriisiä
1 tl
sitruunankuoriraastetta
1 tl
timjamia
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
7 dl
kasvislientä
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
hunajaa
1 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
Lisäksi
1 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)

Tatti-sitruunarisotto – ohje:

  1. Puhdista ja paloittele tatit. Hienonna sipuli.
  2. Paista tatteja paistokasarissa ilman rasvaa, kunnes ylimääräinen neste on irronnut ja tatit ovat saaneet hieman väriä.
  3. Lisää öljy, sipulit ja riisit. Kuullota miedolla lämmöllä 5 minuuttia, kunnes riisit ovat läpikuultavia.
  4. Mausta sitruunankuoriraasteella, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla. Kaada joukkoon kasvislientä muutamassa erässä.
  5. Keitä risottoa miedolla lämmöllä kannen alla yhteensä noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.
  6. Lisää sitruunamehu, hunaja ja parmesaani. Tarkista maku.
  7. Tarjoa tatti-sitruunarisoton lisäksi parmesaaniraastetta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt