Tartartäyte blineille
gluteeniton
maidoton
20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen
Tartarpihvi ei selittelyitä kaipaa! Blinin kanssa tarjottu tartar on herkku vailla vertaa.

Reseptin ainekset 4 annosta
400 gnaudan paistijauhelihaa
1 rklworcestershirenkastiketta
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
1 kplpunasipulia
1 kplmaustekurkkuja
1 kpletikkapunajuurta
1 rklkapriksia
4 kplkeltuaista
Sekoita jauhelihan joukkoon worcestershirenkastike, suola ja pippuri.
Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi maustekurkku ja punajuuri.
Nosta jauheliha, kurkku- ja punajuurikuutiot, kaprikset ja keltuaiset tarjolle omissa kulhoissaan, joista jokainen ruokailija kokoaa itse blininsä päälle tartarpihviannoksen.