Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Papusalaattiohje, jota olet etsinyt? Appelsiini raikastaa, ruokakaura täyttää ja feta tuo makua!

30 min

Appelsiinit tuovat talven ihanimpaan papusalaattiin raikkautta. Punasipulin maku mietonee, kun sen antaa hetken pehmentyä kiehuvassa vedessä. Parsakaalin voit halutessasi kiehauttaa ensin tai raastaa ruokaan raakana.

Reseptin ainekset
4 annosta
n. 4 dl
keitettyjä valkoisia papuja (tai 1 tlk säilykepapuja)
3 rkl
oliiviöljyä
1
valkosipuli
1 tl
kuivattua basilikaa
½ tl
mustapippuria
3 dl
ruokakauraa
½
pieni parsakaali
1
punasipuli
2
appelsiinia
1 rku
viinisuolaheinää
½ rku
persiljaa
1 pkt (200 g)
fetajuustoa

Talven ihanin papusalaatti – ohje:

  1. Laita keitetyt pavut ja öljy kulhoon. Hienonna valkosipuli ja lisää se basilikan ja mustapippurin kanssa kulhoon. Sekoita ja anna maustua sillä aikaa, kun valmistat salaatin.
  2. Keitä ruokakaura pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Raasta tai hienonna parsakaali varsineen. Sekoita parsakaali kuuman kauran joukkoon.
  4. Kuori, halkaise ja viipaloi punasipuli. Laita sipuli pieneen kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä. Anna pehmentyä noin 5 minuuttia. Valuta sipuli siivilässä.
  5. Leikkaa appelsiinit terävällä veitsellä lohkottomiksi viipaleiksi. Ota talteen leikkuulaudalle kertynyt mehu. Nypi viinisuolaheinästä lehdet ja hienonna persilja.
  6. Sekoita kauraseos ja pavut. Lisää punasipulit, talteen otettu appelsiininmehu. viinisuolaheinä, persilja ja appelsiinilohkot. Murenna päälle feta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt