Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tallimestarin kiisseli

30 min
8.2.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
10 dl
vettä
5 dl
karviaisia
2 dl
sokeria
4 rkl
perunajauhoja
1/2 dl
vettä
1 tl
vaniljasokeria
Päälle
3 kpl
ruisleipäviipaletta (raastettuna)
3 rkl
voita (luomu)
1/2 dl
sokeria
2 rkl
kaakaojauhetta
Tarjoiluun
1 dl
kuohukermaa (vaahdotettuna)

Kiehauta vesi ja lisää karviaiset. Keitä, kunnes marjat ovat täysin pehmenneet.

Siivilöi mehu. Lisää joukkoon sokeri ja anna kiehahtaa uudelleen.

Liuota perunajauhot kylmään veteen. Ota kattila liedeltä ja kaada perunajauhoseos ohuena nauhana mehuun koko ajan sekoittaen.

Pane kattila takaisin liedelle ja anna pulpahtaa muutaman kerran. Nosta kiisseli jäähtymään ja mausta vaniljasokerilla.

Kuumenna rasva paistinpannulla. Lisää mukaan ruisleipäraaste ja anna ruskistua kevyesti.

Mausta seos sokerilla ja kaakaojauheella. Kaada Tallimestarin kiisseli annosmaljoihin ja ripottele päälle reippaasti leipäseosta ja nokare kermavaahtoa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt