Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Talkkuna-omenamuffinit

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Talkkuna tekee omenamuffineista kuitupitoisempia. Talkkunaleivonnaisten paistamisessa kannattaa olla tarkkana. Paista ne juuri ja juuri kypsiksi, ettei leipomuksiin tule pistävää makua.

22.8.2017
Reseptin ainekset
12 kpl
100 g
voita (tai margariinia)
1 1/2 dl
sokeria
1 kpl
muna
1 dl
vehnäjauhoja
1 dl
talkkunajauhoja (Hirvelän Uunitalkkuna)
1 dl
kypsää kaurarouhetta (Hirvelän KauraKuitunen)
1 tl
kanelia
1 tl
leivinjauhetta
1 dl
maitoa
1 1/2 dl
omenakuutioita (sokeroituja)

Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita joukkoon muna.

Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne maidon kanssa taikinaan.

Jaa pienet muffinivuoat muffinipellin syvennyksiin.

Täytä vuoat vähän yli puolilleen. Ripottele päälle omenakuutioita.

Paista muffineita 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Ohje: Hirvelän Talkkunan Sirkka Hirvelä

Omenamuffinit sopivat keliaakikoille ja gluteenittomaan ruokavalioon, kun vaihtaa vehnäjauhot gluteenittomiin Jytte-jauhoihin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt