


Savuporotahna rapeilla jälkiuunilastuilla – taivaallinen alkupala tai naposteltava on valmis vain 5 minuutissa
5 min
Savuporotahnaa piristävät piparjuurituorejuusto ja omenahillo. Ihanan porodipin kruunaavat rapeat jälkiuunilastut. Näitä haluat aina vain lisää!
Reseptin ainekset
4 annosta
Savuporotahna
1 pkt
jälkiuunilastuja
100 g
piparjuurituorejuustoa
2 rkl
ranskankermaa
50 g
savuporoa
2 rkl
omenahilloa
¼ tl
mustapippuria
¼ tl
suolaa
Savuporotahna – ohje:
- Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma.
- Hienonna savuporo pieniksi kuutioiksi.
- Lisää hienonnettu poro ja omenahillo juusto-kermasekoitukseen ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Mausta savuporodippi pippurilla ja suolalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat