Kotivinkki

Savuporotahna rapeilla jälkiuunilastuilla – taivaallinen alkupala tai naposteltava on valmis vain 5 minuutissa

5 min
{
Aktiivinen5 min
Passiivinen
Savuporotahnaa piristävät piparjuurituorejuusto ja omenahillo. Ihanan porodipin kruunaavat rapeat jälkiuunilastut. Näitä haluat aina vain lisää!
LA
3.36
1
Teksti Mika Rampa
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (4 annosta)

Savuporotahna

  • 1 pktjälkiuunilastuja
  • 100 gpiparjuurituorejuustoa
  • 2 rklranskankermaa
  • 50 gsavuporoa
  • 2 rklomenahilloa
  • ¼ tlmustapippuria
  • ¼ tlsuolaa
Tulosta

Savuporotahna valmistuu näin:

  1. Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma.
  2. Hienonna savuporo pieniksi kuutioiksi.
  3. Lisää hienonnettu poro ja omenahillo juusto-kermasekoitukseen ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  4. Mausta savuporodippi pippurilla ja suolalla.
MITÄ PIDIT?
3.36