Savuporotahna rapeilla jälkiuunilastuilla – taivaallinen alkupala tai naposteltava on valmis vain 5 minuutissa
5 min
{
Aktiivinen
5 minPassiivinen
Savuporotahnaa piristävät piparjuurituorejuusto ja omenahillo. Ihanan porodipin kruunaavat rapeat jälkiuunilastut. Näitä haluat aina vain lisää!
LA
3.5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 5.12.2017

Savuporotahna rapeilla jälkiuunilastuilla – taivaallinen alkupala tai naposteltava on valmis vain 5 minuutissa
Ainekset (4 annosta)
Savuporotahna
- 1 pktjälkiuunilastuja
- 100 gpiparjuurituorejuustoa
- 2 rklranskankermaa
- 50 gsavuporoa
- 2 rklomenahilloa
- ¼ tlmustapippuria
- ¼ tlsuolaa
Savuporotahna valmistuu näin:
- Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma.
- Hienonna savuporo pieniksi kuutioiksi.
- Lisää hienonnettu poro ja omenahillo juusto-kermasekoitukseen ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Mausta savuporodippi pippurilla ja suolalla.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
3.46