Savuporotahna rapeilla jälkiuunilastuilla – taivaallinen alkupala tai naposteltava on valmis vain 5 minuutissa
5 min
{
Aktiivinen
5 minPassiivinen
Savuporotahnaa piristävät piparjuurituorejuusto ja omenahillo. Ihanan porodipin kruunaavat rapeat jälkiuunilastut. Näitä haluat aina vain lisää!
LA
MA
3.4
Kuvat
Julkaistu 5.12.2017

Savuporotahna rapeilla jälkiuunilastuilla – taivaallinen alkupala tai naposteltava on valmis vain 5 minuutissa
Reseptin ainekset (4 annosta)
Savuporotahna
- 1 pktjälkiuunilastuja
- 100 gpiparjuurituorejuustoa
- 2 rklranskankermaa
- 50 gsavuporoa
- 2 rklomenahilloa
- ¼ tlmustapippuria
- ¼ tlsuolaa
Savuporotahna – ohje:
- Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma.
- Hienonna savuporo pieniksi kuutioiksi.
- Lisää hienonnettu poro ja omenahillo juusto-kermasekoitukseen ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Mausta savuporodippi pippurilla ja suolalla.

Rieskakupit ja savuporotäyte
Maku

Pororieskarullat
Kotivinkki

Pestodippi ja pizzatikut
Maku

Porodipit
Kotivinkki

Keitetyt artisokat ja kaksi dippiä
Maku

Avokadodippi
Maku

Kesäkääryleet ja hapanimelä dippikastike
Kotivinkki

Tiesitkö, että perunankuorista saa rapeat sipsit? Perunankuorisipsit kruunaa valkosipulinen skordalia-dippi
Kotivinkki