Kotivinkki

Taivaallinen alkupala (tai naposteltava) 5 minuutissa: jälkiuunilastut ja kylmäsavuporo-piparjuuridippi

5 min
4
0

Taivaallinen alkupala (tai naposteltava) 5 minuutissa: jälkiuunilastut ja kylmäsavuporo-piparjuuridippi

LA
0
4
Savuporodippiä piristävät piparjuurituorejuusto ja omenahillo. Ihana tahna kruunaa rapeat jälkiuunilastut. Näitä haluat aina vain lisää!
Teksti Mika Rampa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 pkt Jälkiuunilastuja ( Oululainen)
  • 100 g piparjuurituorejuustoa
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 50 g savuporoa
  • 2 rkl omenahilloa
  • ¼ tl mustapippuria
  • ¼ tl suolaa

Tee näin

5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN

1. Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma. Hienonna savuporo pieniksi kuutioiksi. Lisää hienonnettu poro ja omenahillo juusto-kermasekoitukseen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Mausta savuporodippi pippurilla ja suolalla.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä