Kotivinkki

Suklaakakku on todellinen herkkujen herkku – ota talteen syntisen hyvä resepti!

4 h 30 min
KA
4.45
13

Tämä suklaakakku vaatii hieman vaivannäköä, mutta lopputulos on upea. Kakun täytteeksi tulee marenkia ja päälle valutetaan suklaa-ganache. Eikö kuulostakin vastustamattomalta?
Tulosta
Kuvat Arto Vuohelainen

Ainekset (16 annosta)

Suklaakakun pohja

  • 100 gtummaa suklaata
  • 4kananmunaa
  • 1 ½ dlfariinisokeria
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • ¾ dlkaakaojauhoa
  • 1 tlleivinjauhetta

Marengit

  • 2kananmunanvalkuaista
  • 1 dlhienoa kidesokeria
  • ½ rklkaakaojauhetta

Suklaakakun kuorrutus ja täyte

  • 300 gtummaa suklaata
  • 6 dlvispikermaa
  • 500 gappelsiinituorejuustoa
  • 1 dltomusokeria

Suklaa-ganache

  • 1 tlvoita
  • 40 gtummaa suklaata (70 %)
  • ¼ dlkermaa

Suklaakakun koristeluun

  • valmismarenkeja

Tee näin

4 h 30 min
{
AKTIIVINEN1 h 30 min
PASSIIVINEN3 h
MITÄ PIDIT?
4.45