Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sydäntortut – kiepauta joulun suloisimmat suupalat glögin kaveriksi!

1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min

Sydäntortut ovat joulutortuista sievimpiä! Täytä herkät tortut punaisella vadelmamarmeladilla tai suosikkimarmeladillasi. Ohjeen lopusta löydät vaihekuvat sydäntorttujen taitteluun.

26.11.2021
Reseptin ainekset
10 kpl
Sydäntortut
1 pkt (500 g)
lehti- tai torttutaikinalevyjä (pakaste)
Täyte
1½ dl
paistokestävää marmeladia (esim. vadelma, luumu tai omena)
Viimeistely
1 rkl
tomusokeria

Sydäntortut – ohje:

  1. Sulata torttulevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa taikinalevyt neliöiksi.
  2. Kauli levy ohuemmaksi (noin 20 × 10 cm).
  3. Levitä marmeladi levylle.
  4. Pyöritä levy rullalle pitkältä sivulta. Käännä saumapuoli ylöspäin.
  5. Taita rulla kaksinkerroin niin, että rullan puolikkaat ovat päällekkäin. Taikinan sauma jää taitetun rullan sisään piiloon.
  6. Leikkaa rullat halki keskeltä taitekohdan puolelta, mutta jätä rullat kiinni toisesta päästä parin sentin matkalta. Käännä haarat sydämen muotoon.
  7. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 10‒15 minuuttia. Viimeistele sydäntortut tomusokerilla.

Sydäntortun taittelu – katso vaihekuvat

Sydäntortun taitteluohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt