Maku

Suppilovahverot ja marinoidut belugalinssit

50 min
4
0

Herkullinen kasvisruoka!
Tulosta
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Ainekset (4 annosta)

  • 1 ltuoreita suppilovahveroita
  • 1 rklvoita paistamiseen
  • 1 kplannos paahdettuja palsternakkoja ja porkkanoita (linkki reseptiin ohjeessa)
  • 100 gmanchego juustoa
  • 3 dlbelugalinssejä
  • 1 kplkasvisliemikuutio

Salsa Verde -marinadi

  • 1½ dltuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 1 dltuoretta lehtipersilijaa hienonnettuna
  • ½ dltuoretta minttua hienonnettuna
  • 2 rklkapriksia
  • 1 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 2 tlDijon-sinappia
  • 1 rklvalkoviinietikkaa
  • 1 dlneitsyt oliiviöljyä
  • ½ tlsuolaa myllystä
  • 1/4 tlmustapippuria myllystä

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
4