


Suppilovahverot ja marinoidut belugalinssit
Herkullinen kasvisruoka!
Valmista annos paahdettuja palsternakkoja ja porkkanoita. Resepti löytyy linkistä.
Keitä belugalinssit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen kasvisliemikuutio. Valuta keitetyt belugalinssit hyvin.
Valmista salsa verde mittaamalla kaikki ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja soseuttamalla sauvasekoittimella karkeaksi tahnaksi. Sekoita salsa verde belugalinssien joukkoon. Peitä kulho kelmulla ja belugalinssit jääkaappiin maustumaan.
Puhdista suppilovahverot. Kuumenna pannu kuumaksi ja paista suppilovahverot rapeiksi voissa pannulla.
Laita belugalinssit tarjoiluvadin pohjalle ja nosta paahdetut palsternakat sekä porkkanat pinnalle.
Lisää paistetut suppilovahverot. Leikka manchegojuusto lastuiksi ja lisää annokseen.
Koristele annos halutessasi tuoreilla yrteillä. Tarjoile heti.