Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suppilovahverot ja marinoidut belugalinssit

50 min

Herkullinen kasvisruoka!

Reseptin ainekset
4 annosta
1 l
tuoreita suppilovahveroita
1 rkl
voita paistamiseen
1 annos
paahdettuja palsternakkoja ja porkkanoita (linkki reseptiin ohjeessa)
100 g
manchegojuustoa
3 dl
belugalinssejä
1
kasvisliemikuutio
Salsa Verde -marinadi
1½ dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 dl
tuoretta lehtipersilijaa hienonnettuna
½ dl
tuoretta minttua hienonnettuna
2 rkl
kapriksia
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 tl
dijon-sinappia
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 dl
neitsytoliiviöljyä
½ tl
suolaa myllystä
1/4 tl
mustapippuria myllystä

Valmista annos paahdettuja palsternakkoja ja porkkanoita. Resepti löytyy linkistä.

Keitä belugalinssit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen kasvisliemikuutio. Valuta keitetyt belugalinssit hyvin.

Valmista salsa verde mittaamalla kaikki ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja soseuttamalla sauvasekoittimella karkeaksi tahnaksi.  Sekoita salsa verde belugalinssien joukkoon. Peitä kulho kelmulla ja belugalinssit jääkaappiin maustumaan.

Puhdista suppilovahverot. Kuumenna pannu kuumaksi ja paista suppilovahverot rapeiksi voissa pannulla.

Laita belugalinssit tarjoiluvadin pohjalle ja nosta paahdetut palsternakat sekä porkkanat pinnalle.

Lisää paistetut suppilovahverot. Leikka manchegojuusto lastuiksi ja lisää annokseen.

Koristele annos halutessasi tuoreilla yrteillä. Tarjoile heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt