Maku

Suppilovahverot ja marinoidut belugalinssit

50 min
4
0

Suppilovahverot ja marinoidut belugalinssit

Herkullinen kasvisruoka!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 ltuoreita suppilovahveroita
  • 1 rklvoita paistamiseen
  • 1 kplannos paahdettuja palsternakkoja ja porkkanoita (linkki reseptiin ohjeessa)
  • 100 gmanchego juustoa
  • 3 dlbelugalinssejä
  • 1 kplkasvisliemikuutio

Salsa Verde -marinadi

  • 1½ dltuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 1 dltuoretta lehtipersilijaa hienonnettuna
  • ½ dltuoretta minttua hienonnettuna
  • 2 rklkapriksia
  • 1 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 2 tlDijon-sinappia
  • 1 rklvalkoviinietikkaa
  • 1 dlneitsyt oliiviöljyä
  • ½ tlsuolaa myllystä
  • 1/4 tlmustapippuria myllystä

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN

Valmista annos paahdettuja palsternakkoja ja porkkanoita. Resepti löytyy linkistä.

Keitä belugalinssit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen kasvisliemikuutio. Valuta keitetyt belugalinssit hyvin.

Valmista salsa verde mittaamalla kaikki ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja soseuttamalla sauvasekoittimella karkeaksi tahnaksi.  Sekoita salsa verde belugalinssien joukkoon. Peitä kulho kelmulla ja belugalinssit jääkaappiin maustumaan.

Puhdista suppilovahverot. Kuumenna pannu kuumaksi ja paista suppilovahverot rapeiksi voissa pannulla.

Laita belugalinssit tarjoiluvadin pohjalle ja nosta paahdetut palsternakat sekä porkkanat pinnalle.

Lisää paistetut suppilovahverot. Leikka manchegojuusto lastuiksi ja lisää annokseen.

Koristele annos halutessasi tuoreilla yrteillä. Tarjoile heti.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä