Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suppilovahverokeitto Koskenlaskija-juustolla

1 h 0 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 20 min

Tämä suppilovahverokeitto saa luonnetta ja makua Koskenlaskija-juustosta. Näin valmistat hurmaavan täyteläisen syyskeiton!

11.9.2013
Reseptin ainekset
4 annosta
10 dl
suppilovahveroita
2
sipulia
200 g
palsternakkaa
3 rkl
voita
10 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
250 g
sulatejuustoa (Koskenlaskija voimakas)
1 rkl
balsamiviinietikkaa (vaaleaa)
2 tl
hunajaa
1 tl
viherpippuria (rouhittuna)
1/4 tl
mustapippuria
Saaristolaiskrutongit
2 rkl
rypsiöljyä
2
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
4
saaristolaisleipäviipaletta
Tarjoiluun
2 rkl
ruohosipulia
1 tl
roseepippuria

Suppilovahverokeitto Koskenlaskija-juustolla – ohje:

  1. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja lohko sipulit ja palsternakka.
  2. Pane sienet kattilaan ja anna niiden kiehua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
  3. Lisää joukkoon rasva, sipulit ja palsternakka. Kuullota miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  4. Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutio. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.
  5. Paloittele joukkoon sulatejuusto. Soseuta keitto ja mausta etikalla, hunajalla ja pippureilla.
  6. Kuumenna öljy pannulla ja lisää valkosipulit. Kuutioi leivät ja paahda ne rapeiksi.
  7. Koristele suppilovahverokeitto ruohosipulilla ja roseepippurilla. Tarjoa suppilovahverokeitto saaristolaisleipäkuutioiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt