


Suppilovahverokeitto Koskenlaskija-juustolla
1 h 0 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 20 min
Tämä suppilovahverokeitto saa luonnetta ja makua Koskenlaskija-juustosta. Näin valmistat hurmaavan täyteläisen syyskeiton!
Reseptin ainekset
4 annosta
10 dl
suppilovahveroita
2
sipulia
200 g
palsternakkaa
3 rkl
voita
10 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
250 g
sulatejuustoa (Koskenlaskija voimakas)
1 rkl
balsamiviinietikkaa (vaaleaa)
2 tl
hunajaa
1 tl
viherpippuria (rouhittuna)
1/4 tl
mustapippuria
Saaristolaiskrutongit
2 rkl
rypsiöljyä
2
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
4
saaristolaisleipäviipaletta
Tarjoiluun
2 rkl
ruohosipulia
1 tl
roseepippuria
Suppilovahverokeitto Koskenlaskija-juustolla – ohje:
- Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja lohko sipulit ja palsternakka.
- Pane sienet kattilaan ja anna niiden kiehua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
- Lisää joukkoon rasva, sipulit ja palsternakka. Kuullota miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
- Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutio. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.
- Paloittele joukkoon sulatejuusto. Soseuta keitto ja mausta etikalla, hunajalla ja pippureilla.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää valkosipulit. Kuutioi leivät ja paahda ne rapeiksi.
- Koristele suppilovahverokeitto ruohosipulilla ja roseepippurilla. Tarjoa suppilovahverokeitto saaristolaisleipäkuutioiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat