


Suppilovahvero-ramenkeitto
25 min
Suomalaiset suppilovahverot sopivat sekä ulkonäkönsä että makunsa puolesta hienosti japanilaiseen ramenkeittoon. Tätä kannattaa kokeilla!
Reseptin ainekset
4 annosta
Liemi
1 1/4 l
vettä
2 kpl
kanaliemikuutiota
4 rkl
sakea (tai sherryä)
4 rkl
soijakastiketta (japanilaista)
2 tl
sokeria
2 kpl
valkosipulinkynttä (viipaloituna)
15 g
tuoretta inkivääriä (viipaloituna)
Sienet
6 dl
suppilovahveroita
2 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
soijakastiketta
Lisäksi
250 g
vehnänuudeleita
100 g
pinaattia (baby)
2 kpl
keitettyä munaa
2 kpl
kevätsipulia (ohuina renkaina)
Suppilovahvero-ramenkeitto – ohje:
- Valmista ensin liemi. Keitä aineksia hiljalleen 5 minuuttia, peitä kattila kannella ja anna makujen tekeytyä.
- Puhdista suppilovahverot. Paista sieniä ja valkosipulia öljyssä pannulla, kunnes neste on kokonaan haihtunut. Mausta soijalla.
- Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa nuudelit syviin keittokulhoihin. Lisää päälle pinaatti. Kauho päälle kiehuvan kuumaa lientä. Anna seistä minuutin ajan.
- Jaa suppilovahvero-ramenkeittoannosten päälle sienet, puolitetut munat ja kevätsipulirenkaat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat