Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suppilovahvero-ramenkeitto

25 min

Suomalaiset suppilovahverot sopivat sekä ulkonäkönsä että makunsa puolesta hienosti japanilaiseen ramenkeittoon. Tätä kannattaa kokeilla!

1.9.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
Liemi
1 1/4 l
vettä
2 kpl
kanaliemikuutiota
4 rkl
sakea (tai sherryä)
4 rkl
soijakastiketta (japanilaista)
2 tl
sokeria
2 kpl
valkosipulinkynttä (viipaloituna)
15 g
tuoretta inkivääriä (viipaloituna)
Sienet
6 dl
suppilovahveroita
2 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
soijakastiketta
Lisäksi
250 g
vehnänuudeleita
100 g
pinaattia (baby)
2 kpl
keitettyä munaa
2 kpl
kevätsipulia (ohuina renkaina)

Suppilovahvero-ramenkeitto – ohje:

  1. Valmista ensin liemi. Keitä aineksia hiljalleen 5 minuuttia, peitä kattila kannella ja anna makujen tekeytyä.
  2. Puhdista suppilovahverot. Paista sieniä ja valkosipulia öljyssä pannulla, kunnes neste on kokonaan haihtunut. Mausta soijalla.
  3. Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa nuudelit syviin keittokulhoihin. Lisää päälle pinaatti. Kauho päälle kiehuvan kuumaa lientä. Anna seistä minuutin ajan.
  4. Jaa suppilovahvero-ramenkeittoannosten päälle sienet, puolitetut munat ja kevätsipulirenkaat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt