Maku

Suppilovahvero-ramenkeitto

25 min
LA
MA
4
0

Suomalaiset suppilovahverot sopivat sekä ulkonäkönsä että makunsa puolesta hienosti japanilaiseen ramenkeittoon. Tätä kannattaa kokeilla!
Tulosta
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4 annosta)

Liemi

  • 1 1/4 lvettä
  • 2 kplkanaliemikuutiota
  • 4 rklsakea (tai sherryä)
  • 4 rklsoijakastiketta (japanilaista)
  • 2 tlsokeria
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
  • 15 gtuoretta inkivääriä (viipaloituna)

Sienet

  • 6 dlsuppilovahveroita
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 tlsoijakastiketta

Lisäksi

  • 250 gvehnänuudeleita
  • 100 gpinaattia (baby)
  • 2 kplkeitettyä munaa
  • 2 kplkevätsipulia (ohuina renkaina)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
4