Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suppilovahvero-maapähkinävoinuudelit – sujauta sienisato aasialaisesta katukeittiöstä tuttuun annokseen

15 min

Suppilovahvero-maapähkinävoinuudelit ovat täydellinen arkiruoka, sillä ne valmistuvat supernopeasti. Aasialaistyyppinen maapähkinävoikastikkeella ja chilillä maustettu take away -annos saa hauskan twistin suomalaisista suppilovahveroista.

29.10.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt
riisinuudeleita (180 g)
Sienet
7 dl
suppilovahveroita
2 rkl
seesamiöljyä
Maapähkinävoikastike
1 rkl
tuoretta inkivääriä
2
valkosipulinkynttä
1
tuore chili
1 rkl
seesamiöljyä
4 dl
kookosmaitoa
1 dl
maapähkinävoita
2 rkl
riisiviinietikkaa (tai etikkaa)
1½ rkl
soijakastiketta
1 rkl
fariinisokeria
Koristelu
½ dl
korianteria

Suppilovahvero-maapähkinävoinuudelit – ohje:

  1. Paista sieniä kuumalla pannulla, kunnes vesi haihtuu. Lorauta sekaan seesamiöljyä ja paista hetki. Siirrä sienet sivuun.
  2. Raasta inkivääri ja silppua valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota ne seesamiöljyssä. Lisää pannulle loput kastikkeen ainekset ja kuumenna sekoittaen.
  3. Kuumenna kattilassa litra vettä, lisää riisinuudelit ja anna hautua 3 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja sekoita kastikkeeseen.
  4. Tarjoa nuudelit tuoreen korianterin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt