Jatka sivustolle
Jatka sivustolle



Suppilovahvero-maapähkinävoinuudelit – sujauta sienisato aasialaisesta katukeittiöstä tuttuun annokseen
15 min
Suppilovahvero-maapähkinävoinuudelit ovat täydellinen arkiruoka, sillä ne valmistuvat supernopeasti. Aasialaistyyppinen maapähkinävoikastikkeella ja chilillä maustettu take away -annos saa hauskan twistin suomalaisista suppilovahveroista.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt
riisinuudeleita (180 g)
Sienet
7 dl
suppilovahveroita
2 rkl
seesamiöljyä
Maapähkinävoikastike
1 rkl
tuoretta inkivääriä
2
valkosipulinkynttä
1
tuore chili
1 rkl
seesamiöljyä
4 dl
kookosmaitoa
1 dl
maapähkinävoita
2 rkl
riisiviinietikkaa (tai etikkaa)
1½ rkl
soijakastiketta
1 rkl
fariinisokeria
Koristelu
½ dl
korianteria
Suppilovahvero-maapähkinävoinuudelit – ohje:
- Paista sieniä kuumalla pannulla, kunnes vesi haihtuu. Lorauta sekaan seesamiöljyä ja paista hetki. Siirrä sienet sivuun.
- Raasta inkivääri ja silppua valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota ne seesamiöljyssä. Lisää pannulle loput kastikkeen ainekset ja kuumenna sekoittaen.
- Kuumenna kattilassa litra vettä, lisää riisinuudelit ja anna hautua 3 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja sekoita kastikkeeseen.
- Tarjoa nuudelit tuoreen korianterin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat