Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suomalainen perunarieska

35 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 10 min

Peruna tekee kohottamattomista rieskoista eli lepuskoista ihanan meheviä. Voit tehdä samalla ohjeella rieskoja myös nauris- ja lanttusoseesta. 

29.3.2017
Reseptin ainekset
12 kpl
2 dl
perunasosetta
1/2 tl
suolaa
1
muna
1 1/4 dl
ohrajauhoja
1 dl
vehnäjauhoja
Lisäksi
2 rkl
voita

Perinteinen suomalainen perunarieska – ohje:

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita perunasoseen joukkoon suola ja muna. Lisää jauhot.
  2. Taputtele taikinasta leivinpaperilla vuoratulle pellille pyöreitä leipäsiä (Ø 10 cm). Pistele leivät haarukalla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, tai kunnes pinnat ovat kauniisti pilkuttuneet.
  3. Tarjoa perunarieskat lämpiminä voin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt