Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suolaiset keksit

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Rapeat suolaiset keksit maustetaan seesaminsiemenillä. Tarjoile hillokkeiden ja juustojen kera.

18.11.2014
Reseptin ainekset
40 kpl
4 dl
kauraleseitä
4 dl
täysjyvävehnäjauhoja
1 tl
suolaa
2 ½ dl
vettä
100 g
sulatettua tai juoksevaa margariinia
2 rkl
seesaminsiemeniä

1. Mittaa kulhoon leseet, jauhot ja suola. Sekoita joukkoon vesi ja margariini. Nosta taikina kovettumaan jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi. 2. Kauli taikina leivinparin päällä ohueksi, uunipellin kokoiseksi levyksi. Ota tarvittaessa jauhoja avuksi. 3. Ripottele seesaminsiemenet taikinalevyn päälle. Kauli kevyesti niin, että siemenet tarttuvat taikinaan. 4. Leikkaa taikinapyörällä tai veitsellä keksejä, joiden koko on 5 x 4 senttiä. Pistele kekseihin reikiä haarukalla. 5. Paista keksejä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä. 6. Jäähdytä suolaiset keksit ja irrottele ne toisistaan. Säilytä keksit kuivassa.

Katso myös, miten kokoat hyvän juustotarjottimen!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt